The Body Shop Dreams Unlimited.

Een aantal weken geleden was ik in Amsterdam en er zijn altijd een aantal winkels waar we standaard heen gaan, als we in onze hoofdstad zijn. The Body Shop is daar één van! Voornamelijk ging ik naar The Body Shop vanwege de bodybutters en lipbalsems, die overigens geweldig zijn. Aangezien ik een droge/gevoelige huid heb, zijn hun producten juist heel kalmerend + voedend. Een echte aanrader dus! We hadden dit keer een andere koers aangenomen en kwamen nu van de andere kant gelopen. Meestal loop ik meteen door naar de bodybutters maar mijn oog viel op iets anders. Ik zag een gedeelte met parfums, waar ik heen moest!

The Body Shop Dreams Unlimited

Aangekomen bij de geurtjes viel er ééntje mij meteen op, de Dreams Unlimited. De naam van het luchtje viel mij op en de verpakking. Het is echt een zomerse verpakking, de kleuren, het flesje zelf en natuurlijk de geur. De teksten die op de verpakking staan zijn erg motiverend en inspirerend. Dreams Unlimited ruikt naar de zomer, watermeloen en het heeft een vleugje frisheid. Het is een luchtje wat je blijft opspuiten omdat hij zo lekker ruikt. De parfum geeft mij echt een zomergevoel.

The Body Shop Dreams Unlimited

Als je van van een lichte zomerse parfum houdt, is dit zeker een aanrader. De Dreams Unlimited 50 ml is voor 28 euro te koop bij The Body Shop. En zoals de verpakking het zegt: “Your Dreams Are Where You’ve Been And Who You Are They’re What You Will Be.”

Kijk jij weleens bij de parfums van TBS?


Geef een reactie