ICI PARIS XL Travelspray.

Als ik lange dagen op school heb, dan wil ik altijd mijn parfum meenemen voor het geval dat. Vooral nu met de zomer draag ik het liefst een deodorant en een parfum met mij mee. Ik heb sowieso een deodorant in mijn kluis staan en voor de zekerheid eentje in mijn tas. Het liefst heb ik ook een luchtje in mijn tas.

ICI PARIS XL Travelspray.

Maar ik wil niet de hele fles meenemen want zometeen staat er iemand op mijn tas, valt mijn tas of ben ik vergeten dat ik hem meebracht en gooi ik mijn tas gewoon op de grond. Luchtje kapot! Het is natuurlijk niet erg dat je hele tas meteen naar je parfum ruikt maar het is zo zonde van je parfum.

Voor al dit soort drama is een perfecte oplossing gevonden, namelijk de Travelspray! Ik had hem gespot op het internet maar twijfelde of ik hem zou bestellen. Ik had mij er nog niet echt in verdiept en was het eigenlijk deels vergeten. Totdat mijn moeder op de site van ICI PARIS XL keek en mij de Travelspray liet zien. Ik had het haar nog niet eens verteld en ze kwam er mee aanzetten. Geniaal!

ICI PARIS XL Travelspray

Ik besloot om hem de volgende dag meteen te halen voordat ze weer op waren. Gelukkig hadden ze nog genoeg en in verschillende kleuren zoals zwart, roze, zilver en goud. Ik wilde eerst voor de zwarte gaan maar ik was bang dat je dan niet kon zien of hij hem wel vulde, vanwege de kleur. In het zwart is hij ook moeilijker in je tas te vinden, dus koos ik de kleur goud.

ICI PARIS XL Travelspray

Zoals je ziet is hij vrij klein, handig om mee te nemen in je broekzak, tas of jas. Hij werkt precies hetzelfde als een normale parfum. In de winkel vertelde de cassière hoe hij werkte. Het is vrij simpel. Je haalt het dopje van het parfumflesje af die je wilt gaan gebruiken, zet het “plastic staafje” tegen de onderkant van de Travelspray aan en dan moet je drukken. Net alsof je de parfum opspuit maar dan met de Travelspray. Aan de zijkant kan je kijken of hij vol is. Je kan de spray ongeveer 50 keer gebruiken.

ICI PARIS XL TravelsprayOrange van Hugo Boss + de Travelspray.

Na een aantal keer gedrukt te hebben zit de Travelspray vol. Ik heb hem al gebruikt en het is zeker een aanrader! De Travelspray is te koop bij de ICI PARIS XL voor €11 Als je een klantenkaart hebt, heb je 10% korting.

Travelspray Ici Paris XLGevuld en ready om mee te nemen!

Neem jij hele flessen parfum mee? Of ga je nu ook voor de Travelspray?


Geef een reactie