FOTD: Gekleurde GOSH eyeliner.

Ik ben de laatste tijd echt van de aardetinten! Het liefst draag ik elke dag dezelfde look maar vandaag besloot ik er iets anders aan toe te voegen. Ik had het wel eens op het internet voorbij zien komen en in mijn omgeving heb ik er al twee mensen mee gespot!


Een mooie neutrale look met een felle eyeliner. Ik houd er van! De eyeliner kwam in mijn vizier toen er een klasgenoot er mee op school verscheen. De kleur is zo intens en mooi dat ik hem moest kopen! Ik was al een tijdje op zoek naar een gekleurde eyeliner die volledig dekte. Je hebt eyeliners met een glitter erin en bij sommige eyeliners heb je nog dat je de huid ziet. Ik ben daar niet echt eenfan van. Helaas is de eyeliner een beetje stroperig en daarom heel moeilijk aan te brengen. Hij is ook nog eens waterproof, maar dan ook echt waterproof. Als ik hem op heb gehad, is het de volgende dag nog licht zichtbaar. Maar dat heb ik er wel voor over! Ik ben echt verliefd geworden op deze eyeliner. Het is nummer 11 van Gosh, te koop bij de Kruidvat voor €8,99.

De beruchte eyeliner!

Verder heb ik mijn oogschaduw vrij neutraal gehouden vanwege de eyeliner. Ik heb een palette van L.A. Colors gebruikt. Het palette komt uit de lijn van Glittering Starlet, ook het doosje zelf is gewikkeld in holographic!

L.A. Colors Jean GP86.

Op mijn ooglid heb ik een crèmekleurige oogschaduw aangebracht die komt uit het 88 Palette. Vervolgens heb ik de derde van de bovenste rij gebruikt van het L.A. Colors palette. Zachtjes opbrengen in je arcadeboog en hem goed blenden, als je wilt kan je hem omhoog blenden. Nadat je dat hebt gedaan, breng je de iets donkere kleur aan.(Die zit precies onder de lichtste tint.) Daarmee ga je over de oogschaduw die je net hebt aangebracht. Zorg dat je ook deze kleur goed blend. Om diepte in je ogen te creëren, neem je een tint die weer donkerder is dan de kleur die je net hebt gebruikt. Breng deze kleur ook aan de onderkant van je oog aan. Voorzichtig breng je hem aan echt “in” je arcadeboog en zorg dat je ook deze goed blend! Als laatste breng je een lichte highlighter aan net onder je wenkbrauw. Als je iets te hoog bent gegaan met blenden, dan kan je dat nog bijwerken met de highlighter. Vervolgens maak je het af met dé eyeliner, mascara! Ik heb ook nog een wit oogpotlood gebruikt om mijn ogen groter te laten lijken. → Een truc voor grote kijkers!

Close-up.

Het is een shimmer palette met hele grove glitters, fijne glitters vind ik niet erg. Maar dit zijn glitters die echt op je gezicht gaan “liggen.” Daarom tik ik mijn kwasten af voordat ik het aanbreng op mijn ooglid. Het is ook handig voor als je last hebt van “fall-out.”. Even zachtjes je kwast aftikken, niet te hard want
anders zit er geen oogschaduw meer aan.

Verder heb ik mijn lippen op de achtergrond gehouden door ze ook naturel te houden. Ik heb de dazzleglass Baby Sparks van MAC gebruikt. Hij maakt zijn naam waar want er zitten allemaal kleine roze glittertjes in! Het is een stevige lipgloss, waardoor hij wel een beetje plakt. Maar hoe meer de lipgloss plakt, hoe langer hij blijft zitten! Daarnaast ruikt hij heerlijk naar vanille.

Draag jij gekleurde eyeliners?


Geef een reactie