TALK: HAREN OP JE KLEDING VERWIJDEREN!

Als ik ergens een hekel aan heb zijn het haren op mijn kleding! Eén van mijn grote ergernissen. Ik loop altijd te plukken en te pielen maar vaak help dat niet, misschien omdat ik na een tijdje opgeef. Het is ook altijd net voor dat ik de deur uitga. Snel even kijken geen vlekken op mijn kleding, niks vergeten of iets dergelijks, haren? Ja! Soms creëer ik een eigen bontjas. Je hebt van die rollers met plakband maar na een aantal keer rollen zijn de haren waar ik mij aan erger niet verdwenen. Het zijn juist de haartjes van mijn kleding en niet de haren die ik “aantrek.”

haren kleding

Ik weet niet hoeveel rollers ik al heb versleten maar het zijn er heel wat! Ik gebruikte soms wel vijf stukjes voor één kledingstuk. Aangezien het toch niet hielp heb ik het opgegeven totdat mijn moeder met een truc van vroeger kwam. Een afwashandschoen. Ja, zo een felgele handschoen waarmee je de afwas doet! Het werkt perfect. Omdat de handschoen van rubber is glijdt hij er niet overheen maar veegt hij ze haren er vanaf. Je haalt hem een aantal keer goed over je kleding heen en er is geen haar meer te bekennen! Het is makkelijk, werkt snel en het is goedkoop!

De foto is helaas wazig.

haren kledingGeen haar meer te bekennen!

Het werkt vrij simpel. Als eerst trek je de handschoen aan en zorg ervoor dat je hem goed vasthoud, want je gaat er wat druk op uitoefenen en hierdoor kan deze vreemd draaien of je tegenwerken. Vervolgens zet je hem op het kledingstuk wat je wilt gaan schoonvegen. Langzaam veeg je de haren naar beneden toe, zodat de haren eraf gaan. Doe dat een aantal keer en je ziet meteen al resultaat, een schoon kledingstuk!

Hoe haal jij de haren van je kleding af?


Geef een reactie