MAKE UP STORE: High Tech Lighter, Silver en Meteor.

Toen ik in Amsterdam was kon ik natuurlijk de Make Up Store niet overslaan! Ik houd echt van de Make Up Store. De service is goed, de tasjes zijn geweldig en de make-up is prachtig! Ook al ga ik er alleen heen om de make-up te bekijken, ik moet en zal er een kijkje nemen. Als ik de winkel binnenloop krijg ik meteen zin om te gaan make-uppen! Vorige keer toen ik er was, werd ik verliefd op de High Tech Lighter. Het maakt niet uit welke het is, want ze zijn namelijk allemaal even mooi. Ik moest kiezen tussen een aantal en wat was die keuze moeilijk!

MAKE UP STOREHigh Tech Lighter Platina.

MAKE UP STORE

Ik besloot om voor de Platina te gaan omdat ik die overal bij kon gebruiken. Vooral voor een highlighter voor mijn ogen, jukbeenderen, oogschaduwbasis en ik meng hem met mijn foundation voor een gezonde gloed! Kortom de High Tech Lighter is echt geweldig. Hij is dik van structuur maar lekker smeerbaar. De glitters erin zijn fijn, heel fijn. Precies goed voor een mooie glow.

MAKE UP STORETwee oogschaduws en de High Tech Lighter.

Naast de High Tech Lighter heb ik ook nog twee oogschaduws gekocht. Ik zocht een oogschaduw die bij mijn neutrale look paste. Ik moest een nieuwe crèmekleurige oogschaduw hebben omdat ik mijn 88 Palette te vaak gebruik. Bij de meeste kleuren is de onderkant al in zicht. Zo zonde! Ik wilde er eentje hebben met een lichte shimmer erin. Ik maakte een aantal swatches op mijn hand en kwam uit bij de cybershadow Meteor. De kleur is zó mooi!

MAKE UP STOREMeteor.

De pigmentatie is goed maar niet extreem. Precies wat ik zocht. Het is inmiddels voor mijn nude look. De kleur neigt naar crème, goud en er is een beetje oranje in verwerkt. De gloed die erover heen valt is goudkleurig.

MAKE UP STORE

Toen ik verder keek in het rek vond ik de cybershadow Silver. WOW! Ik houd van oogschaduws die opvallen en dat deed deze echt. De pigmentatie is gewoon geweldig. Je hoeft je vinger er maar licht overheen te halen en de kleur is dan al zo fel. Ik stond er echt van te kijken. Bij deze oogschaduw heb ik geen moment getwijfeld. Ik wist gewoon dat ik die moest hebben! Omdat de pigmentatie zo goed is gebruik ik hem ook als eyeliner.

Silver.

De swatches!

Als laatste de swatches! Ook hier zie je dat de High Tech Lighter dik van structuur is en als je goed kijkt kan je de kleine glittertjes zien zitten. In het midden bevindt zich de oogschaduw Meteor. Hij is heel licht en zacht vergeleken met de Silver ernaast. Ik heb geen oogschaduwbasis gebruikt, als je dat wel doet worden de kleuren beter zichtbaar en mooier. De High Tech Lighter is verkrijgbaar voor €17. Beide oogschaduws zijn verkrijgbaar voor €14,50.

Bezoek jij weleens de Make Up Store?


Geef een reactie