TALK: Het opmaken van producten?!

Ik ben iemand die graag alles wilt bewaren, zodat ik er langer van kan genieten. Het maakt niet uit als je een product nauwelijks gebruikt of juist teveel. Er zit altijd een houdbaarheidsdatum aan verbonden en het is beter om eerder dan de datum te zijn dan dat je het moet weggooien. Een mooie lipgloss waar je trots op bent en dan een aantal maanden later ruikt hij niet meer fris. Een teken dat hij over de datum is! Dat je lipgloss niet meer goed is maakt je niet blij. Laat staan als je een volle lipgloss moet weggooien!

opmaken van producten

Ik houd van lippenbalsems en lipglosses, vooral die van KissKissBangBang Je hebt allerlei verschillende smaken, vormen en hebbendingetjes. Ik ben al een trotse eigenaar van een aantal gekke lippenbalsems. Ik vind het ook leuk om ze uit te stallen vooral de cupcakes!

opmaken van producten

Ik ruim mijn stash op in opbergbakjes met lades erin. Het is een stuk overzichtelijker en als ik iets nodig heb weet ik het altijd te vinden. Ik heb een lade met lipsticks, lipglosses en een lade met lippenbalsems. Eén keer in de zoveel tijd maak ik alles schoon, kijk of alles nog goed is en vaak bekijk ik ook welke ik in mijn bezit heb.

opmaken van producten

Nadat ik alles had opgeruimd en aan verschillende lippenbalsems rook merkte ik een vreemde geur op. Het is heel nep, plastic achtig en ranzig. Ik heb zoveel lippenbalsems en lipglosses moeten weggooien! Zo zonde. Vanaf dat moment besefte ik dat ik het gewoon moest gaan gebruiken omdat het anders toch wel over de houdbaarheidsdatum heen gaat. Gewoon nuttig gebruiken en het niet laten wegrotten in één van je lades!

Bewaar jij veel? Of maak je er gebruik van?


Geef een reactie