The Body Shop Showergel Earth Lovers.

Toen ik laatst in The Body Shop was voor mijn nieuwe parfum Dreams Unlimited, kreeg ik een proefmonster van hun nieuwe lijn mee. Altijd als ik in The Body Shop ben neem ik een kijkje bij de butters zoals ik al eerder heb verteld. Ik vind het een heerlijke winkel om even in te struinen. Je hebt er van alles body butters, parfums, lippenbalsems, make-up, kwasten en ook douchegels. Eens in de zoveel tijd komt er een nieuwe lijn uit en in dit keer is het de Earth Lovers.

De naam zegt het al, Earth Lovers. Mensen die van de wereld houden, om het milieu geven en die van de natuur lief hebben. Deze douchegels worden 100% gerecycled! Doordat de producten biologisch zijn kunnen ze helemaal worden afgebroken en daardoor zijn ze niet schadelijk voor het milieu. Nu hoor ik je denken: “Douchegels? Schadelijk voor het milieu? Wat? Huh? Eh?” Ja, ik wist dat ook niet. Misschien weet je het ergens wel maar denk je er niet over na. Zelf ben ik wel bewust van het milieu en de gevolgen daarvan, maar ook ik kan mij niet overal aan houden. Ik let erop dat ik mijn oplader altijd uit de stekker haal nadat ik hem heb gebruikt, gooi ik bijna nooit wat op straat. Soms verlies ik wel eens wat, maar dat is menselijk! Om gewoon hele blikjes op straat te gooien vind ik asociaal. Het is een kleine moeite om het even in de vuilnisbak te doen. Op het moment dat jij het op straat gooit, kan je het net zo goed in de prullenbak doen. Is er geen vuilnisbak in de buurt? Dan houd je het toch even vast, net zolang totdat er een vuilnisbak voorbij komt!

 ‘De douchegels bevatten geen sulfaten, kleurstoffen en geen parabenen! Daarnaast heb je voor de mensen die allergisch zijn voor parfum een ongeparfumeerde versie. EN! De flessen zelf zijn van gerecycled plastic. Het is allemaal milieuvriendelijk!’

“Begin je dag met een frisse groene oppepper met Mint & Cumcumber Shower Gel. Neem een douche met deze Shower Gel en je voelt jezelf verkwikt door de geur van mint en frisse komkommer. Je huid voelt schoon en fris aan en je ruikt heerlijk!”

Je hebt zeven verschillende soorten shower gels zoals de Apricot & Basil, Lemon & Thyme, Fragnance Free, Watermelon &  Eucalyptus, Fig & Rosemary, Pear & Lemongrass en als laatste Cumcumber & Mint. Ik kreeg de Cumcumber & Mint als tester mee! Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet van komkommer houd qua geur. Het doet mij op één of andere manier denken aan ongedierte. Ik besloot om er toch mee te gaan douchen. Ik smeerde het op mijn armen en hij schuimde lekker. Ik had verwacht dat de komkommer zou gaan overheersen en dat ik een horrortester had mee gekregen. Dus niet! De combinatie van mint en komkommer is zo goed. Het is daardoor juist heel fris, zomers en een lekkere douchegel. Ik heb hem nog twee keer kunnen gebruiken en als ik weer in TBS ben neem ik hem zeker weten mee! De hoofdingrediënten zijn komkommerextract, mintextract en Community FairTrade biologische aloë vera. Je kan de nieuwe producten kopen bij The Body Shop voor €6 per 250 ml.

Heb jij producten uit de Earth Lovers collectie?


Geef een reactie