TALK: Dé HATERS!

Mensen die je onderuit halen zijn er altijd, helaas. De rotten appels kom je in je héle leven tegen. Ze genieten van jouw ellende en hopen dat je nooit de mooie kanten van het leven ziet. Vaak zijn het mensen die zelf niks hebben en het een ander niet gunnen. Want ja, waarom krijg jij het wel? En hun niet? Tegenwoordig worden dat soort mensen Haters genoemd.

haters

De haters zoeken een zwakke plek van je op, waar ze je altijd mee kunnen pakken. Zodra jij iets “goeds” doet of je geniet van iets willen hun het zo snel mogelijk afkraken. Waarom? Omdat zij er toevallig niet bij waren of zoals ik al zei ze gunnen een ander niets. Veel mensen zien graag een ander falen, zodat hun beter zijn dan de rest. Ikzelf vind het geweldig voor een ander! Ik kan zelfs gelukkig worden van iemand die bijvoorbeeld zijn rijbewijs net heeft gehaald. Soms ben ik nog blijer voor diegene dan hij/zij zelf. Ik geniet van iemands geluk, maar er zijn ook mensen die dat juist andersom doen.

haters

Er zijn genoeg haters die leven op de ellende van een ander. Triest, heel triest. Als je goed nadenkt is het ook zielig. Zij hebben dus niet het leven dat jij leidt. Stiekem kraken ze het aan alle kanten af maar ze zijn zo jaloers. Stel je voor, nee, dat kan je je niet voorstellen. Het zit namelijk niet in je of niet. Het is natuurlijk niet erg om een beetje jaloers te zijn, maar om een ander ongeluk toe te wensen is ook niet fijn. Vaak kunnen die mensen je niet eens een complimentje geven, omdat ze het niet over hun hart kunnen verkrijgen dat jij je goed voelt.

haters

Ik walg van dat soort mensen. Als ik ergens een hekel aan heb zijn het mensen die een ander niks gunnen. Als je bij mij met dat soort opmerkingen komt, ben je sowieso aan het verkeerde adres. Ik ben veel mensen tegen gekomen die mij geen geluk gunnen, maar ergens heb ik medelijden met ze. Ik leid het leven dat hun willen leiden, ik doe dingen die hun willen doen en ik ben in hun ogen perfect. Vaak kreeg ik een opmerking over mijn make-up, give me a break. Negen van de tien opmerkingen over mijn make-up zijn positief. Dan geloof ik toch eerder die mensen dan de haters. Ik weet dat ik mijzelf goed kan opmaken en dat hun het graag ook willen, maar oefening baart kunst!

haters

Daarnaast is een hater niet alleen een synoniem voor mensen die een ander niks gunnen, maar ook een stopwoord voor vele. Ik gebruik het zelf voor de grap of voor de “echte” haters! Ik vind dat je je eigen leven moet leiden dat jij wilt en niet dat je geleefd wordt. Doe dingen die je nooit zou doen en leef! Doe eens gek en geniet van je leven. Voor je het weet is het over. Laat de HATERS praten want jij weet zelf toch wel beter!

Hoe deal jij met de haters?


3 Comments

 • Sharon

  28/05/2011

  Groot GELIJK! Haters zijn dom. En ik vind je dat je heel goed met make-up bent ! (:

  Reply
 • BonBeauty

  23/08/2013

  Topper, cool om dit te lezen van dik 2 jaar terug;)

  Reply

Geef een reactie