IK WERK ACHTER DE SCHERMEN BIJ EEN MODESHOW!

Aankomende dinsdag heb ik een visagie opdracht, achter de schermen bij een modeshow. Mijn nichtje volgt de opleiding mode en ze moest een jurk ontwerpen om die vervolgens op de catwalk te tonen. Ze vroeg aan mij of ik haar model wilde opmaken! Echt super leuk! Ik ben druk bezig geweest met het zoeken voor een mooie look. Het moet samen matchen met het jurkje wat zij heeft ontworpen.

modeshow

Na het internet te hebben afgezocht ben ik tot de conclusie gekomen om niet voor haar ogen te kiezen, maar haar jukbeenderen! Ik wil een echte runway look creëren door haar jukbeenderen te shapen met de kleur van het jurkje. Haar lippen maak ik ook fel op met een mooie kleur die matcht met de jukbeenderen. Alles staat in verbinding met elkaar door de kleur. Ik breng alleen wat mascara op en daar laat ik het bij. Het is het één of het andere. Ik ben volop aan het oefenen op iedereen, zodat het dinsdag mij goed afgaat. Ik zal er een artikel over schrijven met veel foto’s, voornamelijk foto’s over het oefenen van de look + de foto’s van de modeshow. Ik zal het zo snel mogelijk updaten!

Heb jij weleens een modeshow bijgewoond? En wat zijn jouw ervaringen?


Geef een reactie