CATRICE PHOTO FINISH FOUNDATION.

Een tijdje geleden is het hele assortiment van Catrice vernieuwd. De lippenstiften zijn goed gepigmenteerd en de nagellakken zijn er in allerlei lleuren. Daarnaast hebben ze ook de foundations vernieuwd. Je hebt een matte foundation en de Photo Finish! Ik had er al een aantal goede recensies over de Photo Finish gelezen en ik wilde hem graag hebben voor mijn make-up foto’s. Ik heb er wat voor moeten doen, maar uiteindelijk liep ik met mijn trotse aankoop naar buiten!

De foundation is van glas, dat kan in zijn nadeel werken als je hem wilt meenemen. Ik vind dat de foundation heel chic oogt door de verpakking. De foundation heeft een pompje, super hygiënisch! Ik vind een pompje fijner werken dan een tube. Vaak bij een tube pak ik teveel en dat heb ik bij deze niet.

De structuur van de foundation vind ik echt super fijn! Hij is heel stevig, compact en dekkend. Het is echt een goede foundation en al helemaal voor Catrice. Meestal bij de foundations van budgetmerken word ik oranje. Ik heb wel eens de foundation + poeder van Essence gebruikt en dat was schandalig! Ik was te vergelijken met een doritos, terwijl hij bij iemand anders juist perfect paste! Het was gewoon om een keer te proberen hoe een andere foundation bij mij zou staan, missie gefaald. Ik gebruikte voor mijn foundation die ik nu gebruik, de foundation van de HEMA. Daar heb ik jaren mee uitgehouden, geen verschil gezien totdat het winter werd. Ik was een Guido geworden. Toen ben ik over gestapt op de Super Stay van Maybelline, geweldig! De Catrice Photo Finish komt wel aardig in de buurt qua kleur. Hij hecht super goed aan mijn huid, dekt goed en blijft lang zitten. Alleen vind ik de foundation iets te olieachtig voor mijn huid. Ik heb het gevoel alsof ik een hele laag opbreng, echt een masker. Niet dat het erg is, maar soms zie je het ook. Dat vind ik wel minder, ook gaat hij op sommige plekken vrij snel creasen, maar dat weerhoud mij niet om deze foundation te gebruiken!

Geen make-up.

CATRICE PHOTO FINISH FOUNDATIONMet de Photo Finish Foundation.

Zoals je ziet dekt de foundation zeer goed en is hij niet oranje. Hij werkt erg fijn en smeert goed uit. Het enige nadeel is dat hij bij mij snel op sommige plaatsen snel gaat creasen en nogal glijdt. Verder vind ik het een top foundation en al helemaal voor de prijs! De Photo Finish Foundation in de kleur Sand Beige 02 van Catrice is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €5,99.

Heb jij de foundation in bezit? En wat is jouw mening erover?


One Comments

  • Sharon

    30/05/2011

    LIKE!! Waar is de like button? Haha :D Loveeee die foundation!

    Reply

Geef een reactie