FOTD: Winged Eyeliner.

Bij een aantal outfits heb ik nog geen passende oogschaduw of een mooie ooglook. Vaak kies ik dan voor de winged eyeliner! Hoelang ik wel niet heb geoefend voordat ik een “wing” kon maken. Er zijn heel wat make-up removers, watjes en reinigers doorheen gegaan voordat het mij lukte. Het gaat nog vrij vaak mis, maar oefening baart kunst!

Zoals je ziet hem ik alleen een winged eyeliner, mascara, wit oogpotlood en een lichtroze lipstick op met gouden glitters. De foto is in de ochtend genomen voordat ik naar school ging, vandaar de donkere foto’s en een andere lichtval. Als ik te laat ben en geen tijd heb voor een oogschaduw, kies ik automatisch voor deze eyeliner! Ik breng ook altijd onder mijn oog een gelliner aan, omdat ik dat zelf mooier vind staan. Verder heb ik mijn gezicht neutraal gehouden, maar om er toch nog wat kleur aan toe te voegen koos ik voor de lichtroze lipstick. Hij is van de HEMA en is te vinden onder de naam Volumising Lipstick 02.

Winged Eyeliner

 Ik vind dat je deze look elk moment van de dag kan dragen zowel overdag naar school en/of werk of in het uitgaansleven. Als je er nog iets aan wilt toevoegen kan dat een mooie roze blush zijn of juist weer de felrode lippen erbij. Alles kan je bij deze look combineren!

Welke make-up draag jij het liefst?


Geef een reactie