HUGO BOSS ORANGE EAU DE TOILETTE.

Voor mijn verjaardag kreeg ik een parfum cadeau! Ik neem automatisch altijd een parfum voor mijn verjaardag. Het is iets wat ik altijd koop of krijg. In de loop van de jaren kreeg ik de geur wel eens mee als tester, en die was binnen een dag op. Ik gebruikte hem altijd, zodra ik hem kreeg, maakte ik hem op! De parfum is al eens eerder in één van mijn post voorgekomen. Misschien zegt de travelspray je iets?

hugo boss orange

 Ik heb het natuurlijk over Orange van Hugo Boss! De geur is zo lekker en apart. Als je hem ruikt, dan weet je gewoon dat het Orange is. Het is een geweldige zomergeur en de geur valt ook echt op. Ik heb al vaker gehad dat iemand aan mij vroeg of ik Orange op had. Wat ik zelf een leuk detail vond, was dat de verpakking en het flacon zelf echt op elkaar zijn afgestemd. Ze hebben allebei een soort “kussenvorm” erop gedrukt.

hugo boss orange
De geur zelf is echt onbeschrijfelijk. Vaak als je een parfum ruikt kan je wel de geuren eruit halen, maar bij deze vind ik dat zo moeilijk. Hij is vrij zwaar, maar ook weer niet. Ik vind ook dat deze geur echt voor iedereen is. Jong en oud. Hij ruikt heel bloemig, veelzijdig en zoetig. Als je hem ruikt, dan ruik je van alles. Je ruikt echt van alles, daarom vind ik het zo moeilijk om hem te benoemen. Ik vind het wel een échte geur voor in de zomer, vooral met de zon. Het komt dan juist mooi tot zijn recht. Ik heb vaak parfums gehad die je na een aantal uur niet meer rook, maar dat is hier niet zo. Ik spuit hem in de ochtend op en in de avond als ik ga douchen ruik ik hem nog. En dan vooral als ik mijn haar los doe, ik ruik hem altijd weer terug!

hugo boss orange

Ik krijg veel complimentjes over de geur. Hij is echt aanwezig als ik hem heb opgespoten. Niet vervelend aanwezen, gewoon dat je hem ruikt. Ik vind hem zelf echt heel fijn! Het liefst gebruik ik hem elke dag, dat doe ik eigenlijk ook. De parfum Hugo Boss Orange, is te koop bij de drogisterijen en de luxe parfumeries.

Heb jij een parfum van Hugo Boss?


2 Comments

  • lim

    13/06/2012

    deze is inderdaad wel lekker ja. heb eens zo’n tester gekregen bij een of andere drogist. heb nog wel eens gezocht maar kon hem toen niet vinden. beetje jammer.

    Reply

Geef een reactie