FOTD: Sprookjes.

Laatst bekeek ik mijn 88 palette en zocht naar een nieuwe kleur. Ik wilde iets nieuws maken, een totaal andere look. Meestal kies ik voor de aardetinten, omdat die zo geweldig zijn! Maar dit keer viel mijn oog op een mintgroene tint. De kleur doet mij een beetje aan Ariel en iets met zeemeerminnen denken. Kijk mee en oordeel zelf!

De kleur oogt heel fris, zomers en het doet mij aan de zee denken. Ik wilde het zo licht mogelijk houden vandaar dat ik geen eyeliner heb gebruikt. Daarnaast krijg ik ook een beetje het sprookjes idee in mijn hoofd. Het lijkt op de jurk van Assepoester, Ariel en een trendy kleur! Op dit moment zijn de pastelkleuren in.

De kleuren die ik heb gebruikt! Ik heb de licht turkoois heb ik op mijn ooglid en onder mijn oog aangebracht. De donkere turkooistint, die heb ik in mijn arcadeboog “geblend.” Echt heel licht, zodat je wel nog diepte hebt. Verder heb ik de tweede en derde crèmekleurige oogschaduws als highlighter gebruikt, voor net onder mijn wenkbrauw.

Voor de ogen heb ik de volgende producten gebruikt:
– Hema oogschaduwbasis
– High Tech Lighter Platina onder mijn wenkbrauw + ooghoeken
– NYX Ultra Pearl Mania White
– Mascara van MaxFactor
– Wit oogpotlood van de Etos
– 88 Palette

Voor het gezicht:
– Mac Prep + Prime base
– High Tech Lighter Platina op mijn jukbeenderen
– Groene concealer van ByBeautygloss.nl
– Hema gezichtspoeder
– Foundation Catrice Photo Finish
– MAC Bronzer Medium Dark
– Fixeerspray van MAC

mint makeup

Lippen:
– Lipsmacker
MAC Dazzleglass Baby Sparks

Heb jij al zin in de zomer?!


Geef een reactie