ETOS reispotjes voor make-up!

Ik ben altijd op zoek naar lege potjes, zodat ik ze mee kan nemen. Het is handig voor het reizen, niet alleen naar school, maar ook naar visagie opdrachten. Een aantal jaar geleden had ik met kerst bij Nonpareilboutique besteld. Daar vond ik kleine handige meeneempotjes, of gewoon voor losse oogschaduws. Zoals bij de NYX Ultra Pearl Mania, is het een soort flesje. Je kan het natuurlijk gewoon in de dop doen, maar als je hem er weer op draait, valt alles er naast. De potjes die ik had besteld, waren al snel gevuld. Ik begon er ooit eens over bij visagie, en een klasgenoot raadde mij aan om eens bij Etos te kijken. Ze werkte daar, en had ze wel eens in het assortiment voorbij zien komen.

De reispotjes.

Ik kon ze eerst niet vinden bij de Etos. Ja, ik ben blond. Maar ik kreeg er hulp bij van iemand uit de winkel. De service bij de Etos vind ik zo goed! Heel klantvriendelijk, sociaal en echt behulpzaam. Ze vragen ook altijd op het einde, of je alles hebt kunnen vinden. Ze begroetten je als je de winkel binnenkomt, en wensen je een fijne dag als je weggaat. Bij veel winkels gebeurt dat niet. De reispotjes hingen bij alle andere make-up tools, aan een groot bord.


Het viel mij meteen op, dat de potjes vrij groot zijn. Veel beter! Ik had eerst mijn twijfels bij de doppen, omdat ze nogal los erop zitten. Ik heb ze al een aantal keer meegenomen, en er is niks gebeurd! Ik was echt verbaasd, en dan is het ook nog eens goedkoop. Er zitten drie potjes in één verpakking en ze kosten €1,29. Wow, cheap!

Het lijkt net alsof er bijna geen oogschaduw in zit, maar de onderkant is bol, waardoor het minder lijkt.

Verschillende hoeveelheden.

Het is zeker een aanrader, als je losse oogschaduw moet meenemen. Je kan er alles in doen! Body butters, losse gezichtspoeder, of als een tube nog niet helemaal leeg is. Je kan die openknippen en het potje gewoon vullen. Een gebroken oogschaduw, blush of glitters van je nailart. De potjes zijn bij de Etos te koop, voor maar €1,29.

Maak jij gebruik van reispotjes?


One Comments

  • Sharon

    10/06/2011

    Handig ! Dat moet ik doen, ik heb nog ergens thuis een kapotte oogschaduw ding liggen (: hihi.

    Reply

Geef een reactie