FOTD: FAVORIETE LOOK VAN DIT MOMENT!

Een nieuwe FOTD! De look die ik bijna altijd draag, de look waarvan ik houd en de look met de meeste complimentjes. Het staat chic, netjes en verzorgd. Je kan het zo intens maken als je wilt, of juist weer neutraal. Er kan een lipstick bij, of niet. Als je het heel licht aanbrengt, kan het naar een sollicitatie, of een date. Deze look heeft zoveel mogelijkheden!

natuurlijke makeup

Ik vind de look zó mooi! Ik maak hem altijd iets heftiger door de kleur wat intenser te maken. Verder heb ik hem zo nude mogelijk gehouden. Een lichte bronzer, met een dazzleglass. Ik houd van de dazzleglass, hij is lekker dik en blijft lang zitten. Ook al is de gloss eraf, de glitters blijven zichtbaar. De winged eyeliner vond ik zo goed gelukt! Het is een echte wing. Ik zal hier nog een artikel over schrijven, hoe je makkelijk een wing kan maken.

Als eerste begon ik met een oogschaduwbasis van de HEMA. Daarna heb ik de twee + derde crèmekleurige tinten van de eerste rij gebruikt van de 88 Palette. Ik heb ze gemengd, zodat de kleur beter werd voor mijn huid. Ik heb hem ook alvast onder mijn wenkbrauw aangebracht, zo worden je ogen groter, en je blik verfrist. Ik heb van de één na laatste rij, de tweede oogschaduw gepakt. Hiermee heb ik mijn arcadeboog geschetst. Ik breng hem altijd eerst heel licht aan, stel je voor het gaat fout, dan kan je het nog weg blenden. Ik vind het ook fijner, als ik mijn oogschaduw in lagen opbreng. Als ik hem goed vind, breng ik de vijfde in het rijtje aan en dan word de look al een stuk donkerder. Vervolgens blend ik hem, in mijn arcadeboog. Als ik hem perfect erop heb zitten, breng ik de laatste oogschaduw aan! De donkerste en laatste kleur in het rijtje. Ik breng die net aan de buitenste ooghoek aan, waar de wing loopt. Ook breng ik hem onder mijn oogrand aan. Ik vind dat bij mij mooier staan, vele hebben daar niks.

Nu ben je klaar met de oogschaduw en ga je verder met de winged eyeliner. Je brengt die boven en onder aan. Het hoeft niet, maar ook dat vind ik mooier staan. Vervolgens breng je een wit oogpotlood aan, zo lijken je ogen groter. En als laatste de mascara!


Als je klaar bent met je ogen, kan je verder over gaan naar het gezicht. Mijn foundation ect. doe ik pas op het laatst. Ik vind dat zelf fijner werken, de ene brengt eerst liever de foundation aan en dan pas de ogen. Ik begin met de gezichtsbasis van MAC Prep + Prime, daarover breng de High Tech Lighter Platina aan voor een glowy look! Ik breng het met mijn vingers aan, en klop het zachtjes in. Vervolgens breng ik mijn foundation aan. Ik spuit de spons nat met mijn fixeerspray van MAC. Daarvoor hecht de foundation beter met mijn huid. Hierdoor worden mijn donsharen ook minder. Zelf vind ik ook dat het beter blijf zitten. Daarover breng ik een concealer aan, die ik met mijn vinger erin klop. Vervolgens loop ik mijn gezicht na, met de spons, voor eventuele oneffenheden. Gezichtspoeder! Om mijn gezicht the shapen gebruik ik de bronzer van MAC. Ik gebruik de dazzleglas van MAC om mijn lippen toch nog op te laten vallen. En natuurlijk als laatste spuit ik de fixeerspray van MAC weer op. Zo blijft al mijn make-up goed zitten!

Wat is jouw favoriete make-up look van dit moment?


Geef een reactie