VISAGIE: Rode Smokey Eyes.

Ik heb al eens eerder een artikel geschreven, over het opmaken van andere mensen. Ik vind het echt heel leuk om te doen. Ik wil ook iets nieuws toevoegen op mijn blog, eens in de zoveel tijd, om gewoon iemand anders op te maken. Zo blijf ik up-to-date en kan ik steeds makkelijker make-up op iemand anders aanbrengen. Zoals jullie weten heeft S. mij gevraagd, of ik haar wilde opmaken voor haar Prom. Ik heb haar jurk gezien, wow! Omdat het een Venetiaans bal is, draagt ze een masker. Ik heb al een zwart, met grijze Smokey Eyes bij haar gemaakt, maar het kwam niet overeen met haar jurk.

Ik besloot om de kleuren van haar jurk terug te laten komen in haar make-up. Haar jurk is donkerrood, met goud. Ik had al wat ideeën in mijn hoofd, maar die moest ik nog uitproberen. Ik had nogal een drukke dag, was bezig met veel dingen en vergat de look overdag te oefenen. In de avond heb ik hem nog even snel gemaakt, maar het werd al donker. Ik heb wel de foto’s gemaakt, maar helaas is de kwaliteit niet goed.

Ik heb er een kleine collage van gemaakt, omdat het veel foto’s waren. Daarnaast zijn ze niet echt van een goede kwaliteit, vanwege de helderheid. De foto’s zijn vrij donker, en hebben het licht van mijn computer opgevangen, maar ze staan erop! Het idee was er, en ging snel ten onder, toen ik de look bij haar had aangebracht. Het stond haar niet, het was heel fout om te zien. Ik kan het hebben, maar haar stond het niet. Ik heb er geen foto’s van genomen, omdat het gewoon niet ging. Ik besloot hem de volgende dag nog eens bij haar te maken, maar weer lukte het niet. De rode oogschaduw werd vaal, pakte niet goed en werd vlekkerig.

We besloten om het ander te doen. Ik had de neutrale look op, ook wel mijn favoriete look. Ze vroeg of ik die wilde maken bij haar. Omdat ze een masker op heeft, wilde ik ook haar lippen laten opvallen. Het stond stukken beter, veel vrouwelijker en haar lippen kwamen perfect uit! Morgen maak ik waarschijnlijk dezelfde look, maar dat zal je in het volgende artikel horen!

Welke look draag jij naar prom?


2 Comments

Geef een reactie