VISAGIE: Neutrale PIN UP look.

De laatste dagen van Prom telden we af, en vandaag is het zover. Ik heb besloten om voor een neutrale, maar toch intense look te gaan. Doordat ze een masker op heeft, accentueer ik haar lippen door er een donkere lipstick aan te brengen.

Het ziet er nu nog vrij heftig uit voor een Promlook, maar dat is eigenlijk Prom. Je ziet er anders uit dan normaal, omdat het kan! De look is ook gemaakt voor in de avond, het is er donker, en ze draagt een masker vanwege het thema Venetiaans Bal. Ik heb de foundation een beetje gemengd, met een donkere kleur, maar hij is nog steeds te licht. Een punt om vanavond mee rekening te houden. Verder heb ik gekozen voor een donkere lipstick, omdat ze een masker draagt vallen haar ogen weg. Dus besloot ik de lippen te accentueren. De lipstick neigt in het echt veel meer naar de bruine kant, en hij moet precies hij haar jurk passen.

Zoals je ziet, zijn haar ogen vrij neutraal. Althans, voor in de avond. Omdat het donker is, vond ik wel dat ze wat zwaarder mochten aangezet. Ik heb gekozen voor een mooie winged eyeliner! De punt van de wing loopt richting de hoek van haar masker, echt een mooi gezicht. Het was wel apart, omdat ik het masker alweer was vergeten. Ik hield er totaal geen rekening mee, en dan kwam dat uit! Ik heb ook haar wenkbrauwen aangezet, omdat ze door de oogschaduw wegvielen.

 Ik heb nog een aantal punten waar ik op moet letten vanavond, en hoop dat alles goed gaat! Ik maak vanavond van de uiteindelijke look een aantal foto’s, zodat ik er een artikel over kan schrijven!

Kies jij ook voor een eyeliner? Of ga je eyelinerloos?


One Comments

  • mellissa

    15/06/2011

    super mooooi! je moet er echt verder mee gaan! :D

    Reply

Geef een reactie