MODESHOW: DEEL 2!

Hier is hij dan eindelijk, het verslag over de modeshow! Ik moest nog het internet afzoeken naar een foto van het model, op de catwalk natuurlijk. Mijn camera was net leeg op het moment dat de modeshow begon, handig! Ik heb nog wel een aantal foto’s kunnen maken, maar die waren allemaal wazig.

Begin van de catwalk.

Als eerst begonnen ze met de generale repetitie, heel leuk om te zien! Er was nog niemand, alleen een aantal scholieren die vrij waren, en een kijkje kwamen nemen. Toen ik daar was, kwam ik toevallig een oud klasgenoot tegen van de middelbare school, dat was echt zo leuk! Ze vroeg waarom ik daar was, en ik legde uit dat ik de visagie moest doen. Ze vertelde dat ze de catwalk in één ochtend hadden opgezet, wow. Het was groot, al die stoelen, het apparatuur, en het geluid moest allemaal in één dag worden geregeld, respect.

Er was zo een plaats voor 600 mensen, maar er waren er meer dan 900 gekomen, wow! Overal waar je keek, stonden mensen, omdat ze geen plaatsen meer over hadden. Tijdens de generale repetities konden de modellen hun catwalkpassen nog een keer doornemen. De dag ervoor hadden ze catwalk training gehad, super leuk! Daar denk je eigenlijk niet eens bij na, je denkt dat je gewoon moet lopen, maar er komen allemaal soorten technieken bij kijken.

Het linker meisje is ons model!

Hier gaan ze de trap af. Ze moesten hun schoenen uit doen, anders werd de catwalk vies.

 

Ik heb besloten om het artikel nog een keer te delen, aangezien het twaalf pagina’s zijn. Dit is een deel van de generale repetities, en het volgende deel bestaat uit de visagie waar het natuurlijk om gaat! En een kijkje achter de schermen, hoe mijn nichtje haar laatste dingen in elkaar zet en het model word aangekleed. To be continued!

Heb jij weleens bij de voorbereidingen gezeten?


Geef een reactie