HOW TO: Bronzer aanbrengen.

Een tijdje terug heb ik het in één van mijn artikelen gehad over de MAC Bronzer. Ik had beloofd om er een review te schrijven, en hier is hij dan! De MAC Mineralize Skinfinish Natural Medium Dark! Het is een matte bronzer, zonder glitters. Ik gebruik hem voornamelijk om mijn gezicht te “shapen.”

Bronzer aanbrengenMAC Mineralize Skinfinish Natural Medium Dark.

Bronzer aanbrengenMedium Dark.

“Shapen?” Wat is dat nou eigenlijk? Ik heb het wel vaker in mijn artikelen genoemd, net zoals blenden. Ik zal daar binnenkort meer aandacht aan besteden in een artikel. Maar eerst shapen! Shapen is het creëren van vormen, de nadruk op iets leggen of iets maken wat er helemaal niet is. Eigenlijk speel je een beetje “vals” met een product. Je maakt iets wat er eigenlijk helemaal niet is. Of wel, maar dan leg je er de nadruk op. Ik gebruik een bronzer om mijn gezicht te shapen, althans mijn jukbeenderen. Iets wat veel mensen doen, om het “juiste” gezichtsvorm te krijgen. Het gezichtsvorm wat vele willen is de ovale vorm. Een ovaal gezichtsvorm kan alles hebben, elk kapsel en elke look.

Ik “shape” mijn gezicht anders, dan andere. Ik leg voornamelijk de nadruk op mijn jukbeenderen, omdat ik dat mooi vind. De ene heeft uitstekende jukbeenderen, diepliggende jukbeenderen, of gewoon zichtbare jukbeenderen. Ik vind het zowel bij vrouwen, als mannen mooi staan. Het voegt iets toe aan het gezicht, en helemaal als je er de nadruk op legt. Je laat het extra naar voren komen. Ik breng de bronzer aan als volgt;

Bronzer aanbrengenHier zie je hem al licht, ik had hem al aangebracht.

Bronzer aanbrengenIk begin van de buitenkant, en werk naar binnen toe. Ik veegde het eerst van boven naar onder, en andersom. Toen ik de foto’s ging maken, besloot ik het anders te doen. Ik depte de bronzer er op, zodat er geen poeder onder de donsharen komt!

Bronzer aanbrengenOp de Workshop van Miss Sporty, vertelde de vrouw dat je het beste ver naar binnen kon werken, zo valt het meer op. Je creëert echt een “jukbeen”.

Bronzer aanbrengenVervolgens ga ik omhoog, en maak ik de bekende “3”.

Bronzer aanbrengenVerder omhoog.

Bronzer aanbrengenJe neemt een klein stuk van je voorhoofd mee, om het te blenden.

Bronzer aanbrengenDe kaaklijn.

Bronzer aanbrengenOok die neem je helemaal mee + de onderkant.

Bronzer aanbrengenZorg wel dat je het goed vervaagd, anders lijkt het net op een blauwe plek.

Zo breng ik mijn bronzer aan, de ene keer is het één streep, de andere keer zit hij precies goed! Ook ik moet hier nog mee oefenen, maar dat is normaal! Je kan niet ineens alles perfect doen, je moet het leren. Ik heb veel Youtube filmpjes bekeken, om de technieken aan te passen. Ik heb verschillende bronzers gebruikt. Ik heb de The Bronze Goddess Box van NYX zo vaak gebruikt! Er zit één hele mooie bronzer in, die echt bij mijn huid paste, maar helaas is die bijna op, vandaar dat ik op zoek ging bij de MAC! Het is gewoon een beetje puzzelen, hoe het in elkaar zit. Hopelijk heb je hier wat aan gehad, en breng je binnenkort je bronzer vlekkeloos op!

Maak jij gebruik van bronzer?


One Comments

Geef een reactie