HEMA Jip en Janneke LIPGLOSS.

Van jongs af aan ben ik al een fan van Jip en Janneke. De verhaaltjes, muziekdozen en alle dagboeken heb ik in mijn bezit. Ik was er vroeger helemaal gek op! Ik vind het nog steeds leuk, maar ik lees de boeken niet meer, en de andere spullen heb ik allemaal opgeborgen. (Ja, ik heb ze bewaard!) Ik had ook boekensteunen van Jip en Janneke, boekenleggers en luisterboeken, kortom ik was een echte fan!HEMA Jip en Janneke LIPGLOSS

HEMA Jip en Janneke LIPGLOSS

Vorig jaar rond augustus kwam Jip en Janneke met een make-up lijn! Toen ik het hoorde, was ik zo blij. Het is heel gek dat ik eerst de boeken las, toen ik nog klein was. Nu maak ik mij op met de producten van Jip en Janneke. Het is iets uit mijn kindertijd, waar ik trots op ben.

HEMA Jip en Janneke LIPGLOSS

HEMA Jip en Janneke LIPGLOSSHet uiteinde van de lipgloss, zie je Jip en Janneke, Siepie de kat, en Takkie de hond.

De make-up lijn bestaat uit; drie oogschaduws zwart, witte en een roze, een bronzer, twee nagellakken een knalroze kleur en zilver. Daarnaast hebben ze ook twee lipglosses, ook een felle roze en een zachtroze. Ik heb de licht roze lipgloss + de knalroze nagellak gekregen van mijn moeder. Zij kwam ze toevallig tegen bij de Hema, en nam ze voor mij mee. Ik wist niet dat er een nieuwe make-up lijn uit kwam, en al helemaal niet van Jip en Janneke. Ik was helemaal flabbergasted toen ik de cadeautjes kreeg!

HEMA Jip en Janneke LIPGLOSS

HEMA Jip en Janneke LIPGLOSS

Als ik de lipgloss heel licht, en subtiel aanbreng vind ik hem op de dazzleglass Baby Sparkle van MAC lijken. Er zit een hele mooie en fijne glitters in, dat echt de lipgloss maakt vind ik. Daarnaast smeert de lipgloss lekker, hij plakt niet erg, en ruikt hij nog eens heerlijk! Hij ruikt een beetje naar aardbei met vanille. Ik gebruik altijd maar één laag, omdat het anders bij mij een barbie kleur word. Niks mis mee, maar het staat mij niet, helaas. Verder zit er een normale, fijne lipgloss applicator op, en verdeeld hij de kleur netjes over mijn lippen.

HEMA Jip en Janneke LIPGLOSS

HEMA Jip en Janneke LIPGLOSS

De HEMA Jip en Janneke lipgloss is te koop bij de Hema, voor €2,50. Een spotprijs voor een goede lipgloss! Mijn dazzleglass is bijna op, helaas. Dit word mijn nieuwe vervanger, totdat ik een nieuwe dazzleglass weer in mijn stash heb. Het is echt een fijne lipgloss, ik gebruik hem nu al een aantal dagen, en mijn lippen zijn nog steeds in topvorm!

 Heb jij iets gekocht uit de Jip en Janneke collectie van de Hema?


2 Comments

 • ·•Charlotte•·

  25/06/2011

  Heb jij dan ook dat grote dikke verzamelboek van Jip & Janneke? Ik wel! Of heb jij alle kleine boekjes los?
  Lief onschuldig glossje trouwens! :)

  PS Nachtbraker! Beetje om half 1 lopen te commenten op mijn blog ;-)

  Reply
  • Beauty Koning

   25/06/2011

   Ik heb alle boekjes los van Jip en Janneke.
   Haha, ik houd ervan! :D

   Reply

Geef een reactie