Burt’s Bees Lip Balm.

In mijn vaseline allergie update schreef ik al eerder over Burt’s Bees. Ik zou hem gaan bestellen bij KissKissBangBang, totdat ik hem tegen kwam bij de Tuinen! Ik moest daar toevallig zijn, omdat mijn kokos body butter op was. Ik was aan het rondkijken, en zag het bekende logo van de Burt’s Bees!

Burt's Bees Lip Balm

Natuurlijk kon ik hem niet laten liggen, en nam hem mee op aanraden van een bezoekster! Een maand geleden zat ik nog op een andere server, en daar heb ik ooit een reactie gekregen op mijn vaseline allergie artikel. Ze schreef dat zij er ook last van had, en raadde mij Burt’s Bees aan. Ik schreef meteen de naam op, en bezocht enkele sites waar ze die verkochten. Ik dacht dat je hem alleen online kon bestellen, maar ook gewoon in de winkel!

Burt's Bees Lip Balm

De balsem is heel compact, waardoor het moeilijk is om er wat uit te krijgen. Als je genoeg wrijft, en zorgt dat het warm word, lukt het je wel. Toen ik het blikje openmaakte, rook ik meteen pepermunt. De geur is heel sterk, ik vind het zelf wel lekker, maar voor veel mensen is dat een nadeel.

Burt's Bees Lip Balm

Zoals je ziet is de balsem doorzichtig, en zie je alleen een glans op je lippen. Mijn lippen zijn overgevoelig, ik hoef er maar iets op te smeren en ze zijn schraal. Toen ik de Burt’s Bees voor het eerst aanbracht moest ik even wennen door de mint. Het prikkelde een beetje, en het voelde nogal onaangenaam, maar dat trok snel weg. Daarna voelde mijn lippen zacht, en normaal aan. Het leek wel of de balsem mijn lippen had gevoed.

De lippenbalsem bestaat voornamelijk uit bijenwas, vandaar de naam Burt’s Bees. Bijenwas is afkomstig van bijen. Zij maken het aan, als ze honing produceren. Een medewerker But’s Bees begon begon ooit kaarsen te maken van de over gebleven bijenwas. Door de goede kwaliteit van de kaarsen werd het een succes, en begonnen ze met het verkopen van honing. Het was een praktijk dat zich langzaam ontwikkelde tot een groot bedrijf. Uiteindelijk begonnen ze van alles te verkopen zoals meubelwas en eetbare “spreads”, en daar kwam later de persoonlijke verzorgingslijn bij.

In hun verzorgingslijn hebben ze alles! Ze verkopen dingen voor het gezicht, lichaam, haar en zelfs voor baby’s! Van moisturizers tot zepen. Van shampoos tot oogcrème. Kortom Burt’s Bees, is een goed lopend merk, en hun kwaliteit van producten ligt erg hoog. Daarnaast zijn alle producten milieuvriendelijk!

Ik wil graag de bezoekster bedanken voor de tip! Ik weet helaas haar/zijn naam niet, omdat het een anonieme reactie was, maar ik ben er erg blij mee! Je kan de lippenbalsem van Burt’s Bees bij de Tuinen kopen voor €3,99 euro.

Heb jij producten van Burt’s Bees?


Geef een reactie