Domein BEAUTYKONING.com officieel in de lucht!

Het is eindelijk zo ver, ik heb mijn domein + domeinnaam gekocht! Ik ben zo blij dat het nu mijn naam is, niemand die het meer van mij kan afpakken. Ik ben nu de enige échte BEAUTY KONING!

domein

Ik was van plan om in het begin af aan al mijn domeinnaam op te kopen, maar ik wilde eerst wachten of mijn statistieken omhoog gingen. Aangezien die al aardig goed lopen, besloot ik hem afgelopen woensdag te kopen. Woensdag 22 juni 2011 is mijn blog officieel! Ik ben echt zo blij met mijn domeinnaam, het is iets wat ik heb bereikt. Wie had gedacht dat het zo snel zou gaan?

In het begin moest ik nog veel dingen verbeteren, veranderen, aanpassen en vooral veel nalezen. Ik gebruikte soms nog straattaal, of ik sprak in de verkeerde vorm. Ik schrijf vaak mijn artikelen in de avond, en dan lees ik ze soms de volgende dag terug, en elke keer verbaasde het mij. Ik maakte geen spelfouten, maar meer “woordfouten.” Dat komt vaak omdat het dan al laat is, en dan ben ik met andere dingen bezig, en schrijf je juist dat woord op, terwijl je die niet moet hebben!

domein

Ik heb nu een abonnement afgesloten voor één jaar en die vervalt weer op 22 juni 2012. Dan moet ik weer een nieuw jaar opkopen. Ik heb besloten om over een jaar verder te kijken, ik ben benieuwd hoe het er allemaal over een jaar uit ziet en het liefst breng ik dan een mini-tijdschrift uit. Ik wil mijn kijk op de blogwereld vertellen, hoe ik het eerste jaar heb ervaren, hoe alles verliep, waar ik beter in ben geworden enzovoort.

Ik merk wel dat ik nu veel serieuzer ben geworden sinds ik mijn domeinnaam heb. Ik ben natuurlijk ook super trots erop! Ook ik ben nog aan het leren over hoe en wat moet. Ik leer nog steeds dingen, en ik maak ook nog steeds fouten. Dat maakt mij weer uniek, en van fouten leer je! In het begin lukte het mij niet om mijn make-up over te laten komen op de camera, dat is nu ook gelukt! Ik kon geen producten fotograferen, omdat ik niet wist hoe de camera in elkaar zat. Je hebt een speciaal iets, ook wel Macro genoemd, waarmee je kan inzoomen zonder dat hij wazig word! Hij stelt je foto scherp en dat doet wonderen. Verder wist ik niet hoe ik een artikel moest schrijven, en dat kwam ook allemaal van zelf.

domein

Ik ben van plan om verder te gaan met bloggen! Ik heb er veel plezier in, en het is één van de leukste projecten waar ik mee ben begonnen. Ik vind het leuk om artikelen te schrijven, producten te testen, en voornamelijk make-up looks te maken. Wat ik echt leuk vind om te doen is een how to in foto’s te maken. Ik wil het jullie leren om een look na te maken, en het liefst foto’s ontvangen als je het hebt nagemaakt! Of andere foto’s waar jij een look hebt gemaakt.

Mijn domeinnaam heb ik te danken aan jullie, mijn bezoekers! Door jullie heb ik besloten om mijn domeinnaam te kopen, en verder te gaan met bloggen. De bezoekers hebben mijn site gemaakt! Natuurlijk ben ik nog in het begin, en moet ook ik nog groeien, maar door jullie krijg ik de motivatie om elke dag een artikel te posten. Vooral door de reacties. Ik krijg zulke lieve reacties, waardoor mijn dag echt gemaakt word.

domein

Mijn vraag voor jullie is: Hoe vind je mijn blog? Vind je het overzichtelijk? Heb je nog punten waar je tegen aanloopt? Heb je vragen? Of is er iets anders?

Je kan altijd een reactie achter laten, of mij e-mailen voor vragen ect. Mijn e-mailadres is cynthia@beautykoning.com

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog en hopelijk zie ik je dagelijks verschijnen!


5 Comments

 • sharon

  26/06/2011

  Gefeliciteeerd ! Ben super trots en blij voor je ! =D
  xx sharon

  Reply
 • Karen

  01/07/2011

  Proficiat! :D Da’s kei plezant voor je :D

  Reply
 • Kimberley

  29/07/2011

  Gefeliciteerd, dat is zeker goed nieuws! Je artikelen vind ik heel goed en je looks zijn ontzettend mooi. Het enigste wat ik als verbeterpuntje mee zou geven is dat ik de layout van je blog te standaard vind. Zo zou ik een costum made header mooier vinden.

  Reply

Geef een reactie