Inecto Pure Coconut Moisture Crème.

Body butters, ik houd er van! Ik koop ze standaard bij The Body Shop, aangezien ik ze daar voor het eerst tegen kwam. Ik dacht dat alleen TBS body butters verkocht, maar ik heb ze nu ook in vele andere winkels gespot! Ik gebruik liever een body butter, omdat hij wat vetter is. Vaak als ik uit de douche kom, smeer ik mij meteen in met een crème. De éne keer gebruik ik een bodylotion en de andere keer een body butter. Als ik met een body butter smeer, dan moet ik mij maar één keer in te smeren, en bij een bodylotion smeer ik mij twee keer in. Hij is niet vettig genoeg voor mijn huid als ik uit de douche kom, en ik gebruik gewoon een normale temperatuur, maar omdat mijn huid zo droog is.

 Inecto Pure Coconut Moisture Crème

Vorig jaar was ik bij de Tuinen, en ik houd van kokos producten. Ik vind het vies om te eten, al die stukjes, maar in beauty producten loopt het water in mijn mond! Ik had gehoord dat je kokosproducten bij de Tuinen kon komen, en was diezelfde middag nog langs gedaan. Ze hadden een heel schap met kokos! Ik heb daar de Inecto Pure Coconut Moisture Crème vandaan, sindsdien ben ik verliefd op deze body butter. Ik weet niet precies of het wel een body butter is, aangezien hij de structuur er wel van heeft.

 Inecto Pure Coconut Moisture Crème

 Inecto Pure Coconut Moisture Crème

De kokoscrème is lekker dik, maar toch luchtig. Als je hem op je huid aanbrengt, smeert hij goed uit. Je moet hem goed inmasseren, anders laat hij een witte waas achter. Zelf vind ik dat niet erg, omdat ik weet dat mijn huid het toch opneemt. Je moet er niet teveel van gebruiken dan verdwijnt de witte waas niet. Als ik de crème gebruik, hoef ik maar één keer te smeren, en voor mijn gevoel werkt hij prima. Ik heb het gevoel dat hij mijn huid echt voedt.

 Inecto Pure Coconut Moisture Crème

 Inecto Pure Coconut Moisture Crème

De geur is heel zoet, en natuurlijk ruikt hij naar kokos. Toen ik de crème voor het eerst kocht, gebruikte ik hem niet vaak. Ik begon hem dit jaar echt te gebruiken, en binnen twee maanden was hij op. Doordat hij zo lekker ruikt, smeert en voedt heb ik hem voor de tweede keer gekocht! Op de achterkant staat dat er 100% pure kokosolie in zit om de huid te hydrateren en te voeden. De Inecto Pure Coconut Moisture Crème is te koop bij de Tuinen voor €4,99.

Heb jij producten van Inecto?


2 Comments

Geef een reactie