INGLOT OPENT STORE IN AMSTERDAM!

Gisteren was ik voor een dagje weer eens in Amsterdam! Heerlijk om daar terug te komen. Natuurlijk was ik te vinden in de MAC, de Bijenkorf en Make up Store, maar sinds kort zit er een nieuwe make-up winkel in Amsterdam. Er was veel commotie over deze winkel, dat het de eerste was in Nederland, en de kwaliteit van hun spullen, natuurlijk heb ik het over INGLOT!


INGLOT

Ik had zoveel over de winkel gehoord, veel goede reacties over de make-up, de service, eigenlijk over alles. Natuurlijk moest ook ik er naar toe! Mijn verwachtingen waren hoog, en dat werd allemaal waar gemaakt, toen ik de winkel binnen stapte. Je hebt meteen een overzicht, alles is duidelijk aangegeven, geen chaos en je kan gewoon lekker je eigen gang gaan. Dat vind ik vooral belangrijk in een winkel dat jij je eigen ding kan doen, zonder dat iemand je steeds lastig valt.

INGLOTIk houd van dit soort schilderijen!

We begonnen als eersten bij de linkerkant waar alle nagellakken staan, één woord, WOW. In totaal stonden er zo een 150 kleuren nagellak voor ons. Ik kon het haast niet geloven en de kleuren verschilde zo erg, dat is gewoon geniaal. De hadden hele rustige kleuren, neon kleuren, zomerse tinten, de nieuwste trends, flakkies en de crack polish.

INGLOT

INGLOT INGLOT

INGLOTFlakes!

Nadat we ons slag hadden geslagen bij de nagellakjes, liepen we door naar het gedeelte van de “Freedom System.” Het systeem is echt geweldig! Het is voor oogschaduws, blushes, gezichtspoeders ect. Je krijgt een groot magnetisch plankje, daarop kan je de oogschaduws op “klikken.” Veel handiger! Zo raak je niet in de war, je weet dat je de juiste kleur hebt gepakt, je houdt maar één iets vast en het is overzichtelijk. Ik heb vaak dat ik teveel spullen in mijn hand heb, waardoor ik niet lekker kan swatches, daar is dat geen probleem!

INGLOT

INGLOT

INGLOTDe manier waarop alles is ingedeeld, en hoe het eruit ziet is zo inspirerend. De kleuren combinatie is geweldig! Ik houd van dat soort “kunst.”

INGLOT

Zoals je ziet is ook hier alles gesorteerd, en doordat je de kleuren bij elkaar ziet, krijg je weer ideeën voor nieuwe looks! We hebben flink lopen swatchen in de winkel, helaas heb ik daar geen foto’s van genomen, maar onze handen stonden vol met streepjes!

Je had ook nog een desk met losse oogschaduws, oogpotloden en gelliners, zelfs die waren in de felste kleuren te vinden. De losse oogschaduws waren net zoals de compacte oogschaduws zeer gepigmenteerd. Daar vond je ook de make-up kwasten en de tools. Aan de overkant vond je weer een nieuwe collectie oogschaduws, maar dan in een grotere verpakking.

INGLOT

INGLOT

INGLOT

Ook was er een apart gedeelte voor lipglosses, lipsticks en lipliners. Helaas heb ik daar geen foto van kunnen maken, omdat daar iemand bezig was. Het was precies dezelfde wand als die van de nagellakken, precies hetzelfde ingedeeld, en ook zoveel kleuren! Je had speciale lipglosses met een 3D effect, super gaaf. Ook was er een lipgloss die Glow in the dark was! Daarnaast had je zowel matte als glanzende lipsticks. Ze hebben sinds kort ook een website!

Schuin tegen over de lipsticks, de trap op vond je het desk met de foundations! Ik ben vrij bleek en vind daarom ook moeilijk een gezichtspoeder, of een foundation. Ik heb al eens eerder verteld dat ik snel oranje word, maar daar zag ik wel veel lichte tinten! Ook waren er wat donkere foundations, concealers en highlighters. Ik zag echt een prachtige highlighter, maar die heb ik niet meegenomen vanwege de High Tech Lighter van Make Up Store. Ik heb hem toch op mijn lijstje gezet voor volgende keer, dan ga ik hem swatchen en denk ik er nog een keer over na!

INGLOT

Ik vond het zeer geslaagd in INGLOT, heb super veel informatie meegekregen die zeker van pas komt, zowel in mijn artikel, en in de praktijk. De service was echt geweldig. Je werd super goed geholpen, de winkeliers waren heel klantvriendelijk, en ik had het gevoel dat wij echt welkom waren. Je ging met een goed gevoel naar binnen, en kwam met een goed gevoel naar buiten! Ook kreeg je overal uitleg bij, hoe je dingen moest gebruiken, hoe alles in de winkel werkte, echt alles werd aan je uitgelegd. Ik vind het echt een fijne winkel, en ben zeker van plan om er vaker te komen! INGLOT staat in mijn vaste shoproute van Amsterdam gepland! INGLOT is te vinden in de PC Hooftstraat, aan het einde, aan je rechterhand. Als je de rechterkant op kijkt, kijk je er zo tegen aan.

INGLOT

INGLOT

Wil je weten wat er in mijn shoppingbag zit? Kijk dan volgende keer naar het verslag van INGLOT!


3 Comments

 • Roos

  02/07/2011

  Oeeeh, ik ben heel beniewd naar de shoppingbag!
  Ben je bij nog meer winkels geweest?

  Reply
  • Beauty Koning

   03/07/2011

   Hij komt één van deze dagen online! Ja, of course! ;D Ik ben nog naar de MAC + Make Up Store geweest. Het artikel van Make Up Store staat al online. :)

   Reply
 • Victoria

  03/07/2011

  Oooh, daar wil ik ook nog eens een keer heen!!

  Reply

Geef een reactie