MAKE UP STORE Eyedust Hectic!

Ik gebruik vaak de High Tech Lighter van MUS, een geweldig product. De kwaliteit van de MAKE UP STORE is ver boven het gemiddelde. Ik heb er al een aantal compacte, maar ook losse oogschaduws gekocht, en natuurlijk de High Tech Lighter. Zoals jullie weten was ik afgelopen vrijdag in Amsterdam te vinden voor INGLOT en natuurlijk kon ik de MUS niet overslaan!

MAKE UP STORE Eyedust Hectic!

MAKE UP STORE Eyedust Hectic!

MAKE UP STORE Eyedust Hectic

Ik ben gek op felle oogschaduws, hoe feller, hoe beter. Als ze lekker knallen koop ik ze! Dit keer viel mijn oog op de eyedust Hectic. De kleur is zo intens, zo fel, zo groen! Ik koop graag mijn oogschaduws bij de MUS vanwege de pigmentatie, die is gewoon geweldig! Ook vind ik hun systeem handig. Je kan de deksel loskoppelen van de oogschaduw zelf, zo houd je alleen de oogschaduw zelf over. Die methode gebruik ik alleen bij de compacte oogschaduws.

MAKE UP STORE Eyedust Hectic

MAKE UP STORE Eyedust Hectic

Hier heb ik de oogschaduw geopend, het bovenste gedeelte kan eraf, maar omdat dit een losse oogschaduw is laat ik die erop zitten. Er zit nog een dop op voor de losse oogschaduw. Hij gaat wat moeilijk open, niet te hard trekken, dan schiet hij open en valt alles eruit. Ik heb dit al een aantal keer gehad, zo zonde! Daar heb ik nu een oplossing voor gevonden, reispotjes!

MAKE UP STORE Eyedust Hectic

MAKE UP STORE Eyedust Hectic

Zoals je ziet is de kleur echt, WOW! Ik maakte een swatch op mijn hand, en wist meteen dat ik hem mee wilde nemen. Hij is echt gifgroen, met een fijne gouden glitter. Ik heb wel eens eerder de oogschaduw van Make Up Store als eyeliner gebruikt, daarnaast kan je ook voor de Ke$ha look gaan, maar dan in het groen! En natuurlijk gewoon voor oogschaduw. Ik houd van de kleur! Ik heb hem al gebruikt en hij is echt geweldig. Hij dekt na één laag, werkt fijn, en de combinatie met de gouden glitters is echt zomers.

De Make Up Store Eyedust Hectic is te koop bij de Make Up Store in Amsterdam, op de Heilige Weg, voor €14,50.

Heb jij de MAKE UP STORE al bezocht?


Geef een reactie