FOTD: SILVER.

De zilveren oogschaduw combineer ik altijd in een zwarte smokey eyes. Soms gebruik ik hem als een eyeliner, en alsnog knalt de kleur. De compacte oogschaduw komt van de Make Up Store af, en de pigmentatie is geweldig! Aangezien ik hem altijd maar met één ding combineer besloot ik dit keer om alleen de zilveren oogschaduw aan te brengen. Gewoon heel licht, en neutraal.

silver makeup

In totaal heb ik maar twee oogschaduws gebruikt. Ik heb een crèmekleurige highlighter uit het 88 palette gebruikt, en de Silver van Make Up Store. Als eerste heb ik de Silver op mijn ooglid aangebracht, voorzichtig omhoog geblend. De oogschaduw is wel moeilijk te vervagen, als je er vaak genoeg overheen gaat lukt het wel. Vervolgens de highlighter onder mijn wenkbrauw, en weer vervagen. De kleuren moeten goed in elkaar overlopen, anders oogt het niet mooi. Daarna heb ik de Silver in mijn arcadeboog aangebracht, weer omhoog geblend, onder mijn oog aangebracht en in mijn ooghoeken. Toen was ik alweer klaar met de oogschaduw! Het ging wel wat sneller dan normaal, maar het vervagen nam zijn tijd. Het is heel raar om maar één oogschaduw te dragen.

silver makeup

Na de oogschaduw heb ik een wit oogpotlood aangebracht, dat vond ik het beste bij de oogschaduw passen. Aangezien het je ogen ook nog eens groter maakt, is dat mooi meegenomen! Verder nog wat mascara, en toen was ik helemaal klaar met mijn ogen!

silver makeup

Ik moest mijn wenkbrauwen verven, vandaar dat ik ze heb bijgetekend. Gewoon met een oogschaduw uit het 88 palette. Ik heb jaren lang mijn wenkbrauwen getekend in mijn haar kleur, maar toen begon ik ze te verven, en heb ik het bijtekenen weggelaten. De vorm heb ik van mijzelf, en ik epileer mijn wenkbrauwen niet. Ik teken ze soms bij, omdat ik het mooi vind staan, het voegt dan iets toe aan mijn look, of mijn wenkbrauwen moeten dan geverfd worden.

silver makeup

Mijn gezicht heb ik gewoon neutraal gehouden, als je toch nog kleur in je gezicht wilt, breng dan een blush aan. Ik heb gewoon mijn foundation aangebracht, daarover heen een gezichtspoeder en natuurlijk een bronzer! Op mijn lippen heb ik de dazzleglass van MAC Baby Sparks.

silver makeup

De look oogt heel fris, en ijzig. Maar ik vind dat hij makkelijk op kan als je naar school gaat, of uitgaat. Als je uitgaat kan je er ook een smokey eyes van maken. Ook kan je er een eyeliner toevoegen, maar omdat mijn eyeliner niet lekker smeert op deze oogschaduw heb ik hem weggelaten. Ik ben van plan om deze look vaker te gaan dragen. I love it!

Wat vind jij van de Silver-look?


Geef een reactie