SHOPLOG: INGLOT GOODIES!

Zoals jullie weten heeft INGLOT sinds kort haar deuren geopend in Amsterdam, aan de PC Hooftstraat. Een geweldige winkel, met prachtige producten, en de service is perfect! Geen woord op aan te merken. Ik heb een uitgebreid artikel geschreven over de winkel zelf, maar om jullie in spanning te houden, heb ik nog niet mijn shoppingbag getoond. Daar is hij dan eindelijk, de INGLOT shoplog!

inglot shoplog

 inglot shoplog

Er was sowieso één product die ik echt wilde hebben, de FLAKKIES! Het maakt niet uit hoe je ze combineert, welke kleuren, ze blijven prachtig. Ik houd van de Flakkies, en dat was het product wat ik mee wilde nemen. Verder had ik nog een eyelinerpenseel nodig, omdat mijn oude penseel niet meer fijn werkte, dat werd nummer twee. Daarnaast wilde ik graag een Freedom Palette starten.

inglot shoplogDe inhoud van de shoppingbag!

Bovenin zie je mijn grote trots staan, de flakkies! Helaas hadden ze niet meer de Flakkies die ik wilde hebben, een goede reden om terug te gaan! Dus besloot ik om een andere te nemen, die overigens prachtig is. Ik houd van gekke dingen, van felle kleuren, en unieke producten.

Naast de Flakkies zie een klein zwart doosje met Inglot erop. Dat is mijn Freedom Palette. Een Freedom Palette is een palette dat je zeg mag samen stellen. Je kan hem naar je eigen smaak inrichten, hoeveel je er wilt, welke kleur, en noem maar op. Je krijgt een magnetisch bord waar je op de kleuren oogschaduw kan klikken, en zo stel je jouw palette samen. Je krijgt echt de vrijheid om alles zelf te doen. Ik vind de service zo fijn bij Inglot, omdat ze je het rustig uitleggen, hoe het in zijn werking gaat. Ik heb mijn eigen mini palette samengesteld, met twee oogschaduws.

inglot shoplog

Op de oogschaduws ligt een langwerpige verpakking, met daarin een penseel. Dat is het penseel waar ik op dit moment mijn eyeliner aanbreng, en wow. Ik ben verkocht! Hij werkt super fijn, in een artikel dat binnenkort online komt ga ik uitgebreid op de gelliners, en eyelinerpenselen in.

Ik ga elk product reviewen, ik heb al overal swatches van gemaakt, en ik zal een FOTD ermee maken. Natuurlijk komt er ook een nagellakreview! Dat wordt ook meteen mijn allereerste nagellakreview, ook wel “Nails of the day” genoemd. Verder ben ik gewoon sprakeloos over de kwaliteit van de producten. De pigmentatie is geweldig, de producten werken fijn, en de service is gewoon echt goed. Ik raad je zeker aan om even een kijkje te gaan nemen bij INGLOT!

Ben jij al bij de INGLOT geweest?


One Comments

  • Sharon

    09/07/2011

    Ik wil er ook heeen een keeeeer. Haha :P

    Reply

Geef een reactie