MAC Dazzleglass Baby Sparks.

De dazzleglass, hoe vaak is die wel niet voorbij gekomen in één van mijn artikelen, voornamelijk bij de FOTD. Ik gebruik hem dagelijks, wat funest is voor mijn lippen. Althans, vaak wel, maar bij de dazzleglass heb ik daar geen problemen mee! Ik heb geen schrale lippen door de lipgloss, en dat gebeurt wel bij de andere door mijn vaseline allergie. In een bepaalde lipgloss die ik heb, zit een product waardoor ik een allergische reactie krijg. Maar dat geldt gelukkig niet voor de dazzleglass, vandaar dat ik hem zo vaak draag!

MAC Dazzleglass Baby Sparks

De verpakking alleen al, is heel chic! Alles is goed ingepakt, en dat zorgt er voor dat je producten niet beschadigen. Als ik een zwart met witte verpakking zie, weet ik bijna altijd dat hij van MAC is! Net zoals de tasjes die je krijgt, MAC.

MAC Dazzleglass Baby Sparks

Dit is echt mijn favoriete lipgloss op dit moment, misschien ook wel de beste tot nu toe. Hij is licht roze, pakt totaal anders uit op je lippen, geen barbie kleur. Daardoor word hij heel subtiel en vrouwelijk. Er zit een fijne glitter in, met een blauw/paarse gloed. Echt een WAUW-effect.

Hier zie je al dat de dazzleglass een stuk lichter is. De lipgloss heeft een kwastje als applicator, in het begin is deze nog hard, smeer er een paar keer mee, en je zal zien dat hij super fijn werkt! De structuur van de dazzleglass is mega dik, hij is echt heel compact. Ik zelf houd daarvan, omdat hij dan langer op mijn lippen blijft. Ze zeggen altijd dat als een lipgloss goed plakt, hij langer blijft zitten. Ik lik altijd aan mijn lippen, vandaar dat ze negen van de tien keer schraal zijn, maar alsnog houdt de lipgloss het zeker één heel uur vol. Op het einde is hij natuurlijk wel vervaagd, glanst hij niet echt meer, maar de glitters blijven zichtbaar!

MAC Dazzleglass Baby SparksHier zie je de glitters pas goed!

MAC Dazzleglass Baby SparksHelaas na één dag fulltime hem gebruikt te hebben is hij alweer op!

Haha, dat is een grapje! Ik vond de MAC Dazzleglass Baby Sparks zo mooi, dat ik hem opnieuw heb gekocht! Ik vond dat hij echt de volle €19 euro waard was! Het is een supergloss, helemaal omdat ik er geen allergische reactie van krijg, en daarnaast het lang volhoudt. Ook houd ik van de glitters erin, en de structuur van de dazzleglass. Verder vind ik de geur ook licht aanwezig, hij overheerst totaal niet. Het doet mij denken aan vanille. De MAC Dazzleglass Baby Sparks is te koop bij de MAC Counters, voor €19 euro.


One Comments

  • Karen

    06/07/2011

    Haha ik wou juist gaan reageren : “wel een dure aankoop dan” maar goed. Je had me daar :P Het is wel een mooi kleurtje :D ♥

    Reply

Geef een reactie