INGLOT EYELINERKWAST 23T.

Ik had een paar eyelinerloze dagen, omdat mijn gellinerpenseel niet meer lekker werkte. Ik was al op zoek gegaan naar een nieuwe. Ik gebruikte tot nu toe een schuine penseel, maar ben toch over gegaan naar de flinterdunne penseel. Ik gebruikte voor mijn gelliner nog een eyeliner van de Hema, die overigens prima werkt. Ook daar heb je verschillende eyelinerpenselen. Je hebt echt een kwastje, die makkelijk splijt als je hem op je ooglid neerzet en eentje met echt een punt die niet buigzaam is. Ik heb jarenlang de vloeibare eyeliner met een punt gebruikt, die werkte geweldig! Maar toen kreeg ik steeds last van pijnlijke oogleden door de eyeliner zelf. Ik ben toen over gestapt naar de gelliner.

INGLOT EYELINERKWAST

Tijdens Kerstmis heb ik mijn eerste gelliner van E.L.F. besteld bij Nonpareilleboutique. Sindsdien ben ik verkocht! Ik gebruikte hem bijna elke dag, sowieso als ik oogschaduw op had, en soms als basis voor mijn smokey eyes. Ik ben er echt helemaal weg van! Totdat hij ineens uitdroogde, en hij echt onbruikbaar werd. Ik hoorde toen dat Catrice een gelliner verkocht en heb die meteen ingeslagen!

INGLOT EYELINERKWAST INGLOT EYELINERKWASTGelliner Catrice.

De substantie is vrij dun, althans de gelliner van E.L.F was compacter. Doordat de gelliner dunner was, moest ik ook daar aan wennen, en mijn penseel werkte niet meer fijn. Dus besloot ik om op pad te gaan voor een nieuw penseel. Aangezien ik toch in de hoofdstad was, waarom zou ik daar geen kijkje nemen! Ik had al besloten welke ik zou gaan nemen, de fijne, maar toch puntige penseel. Bij INGLOT werd ik verliefd op het eyelinerpenseeltje.

INGLOT EYELINERKWAST

INGLOT EYELINERKWAST

Het puntje van de penseel is heel fijn, maar toch sterk. Sterk genoeg voor mij om een mooie wing te maken. Ik merkte na de eerste keer meteen al verschil. Mijn wing is dunner, mijn eyeliner zelf is dunner, en hij lijkt meer “gewingd.” Ik vond het resultaat erg goed! De INGLOT Eyelinerkwast 25T is verkrijgbaar bij de INGLOT voor €8.

Wat voor eyelinerkwast gebruik jij?


Geef een reactie