HEMA oogmake-up reinigingsolie.

Vaak als ik mijn oogmake-up eraf haal, was ik mijn gezicht met een face wash. Soms was ik mijn gezicht gewoon met een zeep, fout fout fout! Mijn huid is al overgevoelig, en dan pas ik niet altijd de juiste technieken toe. Ik gebruik vaak een milk, en een tonic van de HEMA. De laatste tijd kreeg ik last van de tonic, hij prikte pijnlijk bij mijn lippen, en soms irriteerde hij mijn huid. De milk werkte perfect, en mijn oogmake-up haalde ik eraf met de gemengde olie. De olie was al snel op zijn eind, en ik kocht hem vervolgens niet meer. Hij voelde niet prettig aan, er was iets waardoor ik hem niet nog een keer wilde kopen.

HEMA oogmake-up reinigingsolie

Ik kwam er even later achter dat je ook gewoon pure olie hebt! Geen gemende, maar gewoon alleen olie. Zelf heb ik ook olijfolie een tijdje gebruikt, dat werkte ook prima. Ik besloot de oogmake-up reinigingsolie te kopen. Het is een klein flesje, met een draaidop. Je houd het watje onder de dop, en er komen kleine druppels olie uit, super hygiënisch. Zelf houd ik er van als het in een flesje, tube ect zit. Zo kan je het ook onderweg gebruiken, en voornamelijk omdat je op je gezicht aan het werk bent. Hoe schoner, hoe beter! Tijd om hem te testen!


HEMA oogmake-up reinigingsolie
Het product is echt alleen voor je ogen, omdat het te vet is voor de rest van je gezicht. Door de olie kunnen je poriën verstoppen, en ontstaan er puistjes.

HEMA oogmake-up reinigingsolieAls eerste pak je een droog en schoon watje.

HEMA oogmake-up reinigingsolieVervolgens maak je hem nat met lauw water.

HEMA oogmake-up reinigingsolieKnijp het watje goed uit! Als je dat niet doet, heb je kans dat de olie in je oog komt.

HEMA oogmake-up reinigingsolieBreng vervolgens de olie op het watje aan.

HEMA oogmake-up reinigingsolieNadat je dat hebt gedaan, plaats je het watje op je oog. Laat het even goed weken, en veeg hem er eraf.

HEMA oogmake-up reinigingsolieHaha, je ziet mijn wimpers erin terug!

HEMA oogmake-up reinigingsolieHier heb ik het watje er nog maar één keer overheen gehaald. Bijna schoon!

HEMA oogmake-up reinigingsolieNa een tweede keer. Je kan voorzichtig met het watje tussen je wimpers wrijven, doe het niet te hard dat is niet goed voor je wimpers.

HEMA oogmake-up reinigingsolieEen schoon oog!

Je ziet hier en daar nog wat eyeliner tussen mijn wimpers zitten. Ik krijg dat er nooit tussen vandaan, pas tijdens het douchen. Nadat ik mijn gezicht heb gereinigd, ga ik altijd douchen en dan lost het op. Soms blijft het hardnekkig zitten en doop ik een wattenstaafje in de oogmake-up reiniger en ga dan even snel tussen mijn wimpers. Meestal helpt dat wel!

Ik heb geen last van irritaties of pijnlijke plekken op mijn gezicht. Het is een fijne reinigingsolie, en zeker voor herhaling vatbaar. De oogmake-up reinigingsolie is te koop bij de Hema voor €1,75.

Met wat haal jij je make-up eraf?


5 Comments

 • Karen

  09/07/2011

  Maandag zal er zo uitzien bij me:
  *doet schoenen aan*
  *neemt bus naar Antwerpen*
  *wandelt richting Hema*
  *koopt reinigingsolie*
  *gaat naar huis met blij gezicht*

  Mijne van Yves Rocher is bijna op en die is eigenlijk half zo goed als jij deze van Hema nu beschrijft! :)

  Reply
 • Karen

  25/07/2011

  Oké, niet die maandag maar vorige week vrijdag naar Hema geweest. DAT HEBBEN ZE NIET hier in België :'(

  Reply
 • Karen

  30/07/2011

  ik ga binnenkort eens in antwerpen stad zien. maar in wijnegem shopping center zit er al een grote. Maar Kruidvat heeft zoiets ook. Essence had toch zo’n geparfumeerde nagellakremover? In geen enkel filiaal waar ik ben geweest (3 grote) hebben ze het niet. :'(

  Reply
  • Beauty Koning

   30/07/2011

   Ok, hopelijk hebben ze hem! Ja, klopt. De blauwe nagellakremover was toen kokos en de rode aardbei. Je ruikt nog wel de remover, maar dat vervliegt wel snel!

   Reply

Geef een reactie