TAG: Sunshine Award 2011!

Taggen, ik heb het wel eens voorbij zien komen op verschillende blogs, maar ik was nog nooit zelf getagged. Totdat Charlotte van CherryCharlie mij had getagged met de Sunshine Award! Echt superlief, ik heb mijn eerste tag ontvangen en stiekem een mini award gewonnen. Ik voel mij zeer vereerd! Bedankt Charlotte!

Sunshine Award

REGELS:

 • Bedank de persoon waarvan je de award kreeg.
 • Schrijf er een artikel over.
 • Beantwoord de onderstaande vragen
 • Geef het door aan 10 bloggers waarvan je denkt dat ze het echt verdienen en vertel hun dat in een bericht.

Vragen:
1. Favoriete kleur?
Ik houd zelf van veel verschillende en voornamelijke felle kleuren. Ik houd ervan als een kamer spierwit is, en dat de accessoires er echt uitspringen, prachtig! Ik denk dat mijn favoriete kleur groen is, een mooie appeltjesgroene kleur.

2. Favoriete dier?
Mijn favoriete dier is een konijn. Gewoon een lief of vals dik konijn!

3. Favoriete nummer?
Ik luister voornamelijk naar Rap, en daar heb ik veel favoriete nummers.

4. Welk parfum draag je momenteel?
J’Adore Dior! Het is heerlijk om die naam overdreven uit te spreken, iets wat ik vaak doe als iemand vraagt welke parfum ik op heb. Ondertussen heb ik al drie parfums van J’Adore versleten, en hij blijft nog steeds lekker! Het maakt niet uit of ik hem in de winter, of zomer draag. Een geweldige geur!

5. Iets wat je altijd draagt en wat echt bij je past?

Ik draag altijd mijn oorbellen, en mijn ringen. Ik had er eerst vier, maar dat werden er teveel.

6. Wat is je passie?
Mijn passie is voornamelijk beauty. Daarnaast ben ik zelf heel creatief, dus ben altijd bezig met verschillende projecten zoals schilderen, tijdschriften en gewoon lekker bezig zijn.

7. Kado’s geven of krijgen?

Het is leuk om een cadeau te krijgen, maar het is ook leuk om iemand iets cadeau te geven. Eigenlijk allebei wel.

8. Wat is de laatste oogschaduw die je gebruikt hebt?

Mijn laatste oogschaduw die ik heb gebruikt was gisteren, toen droeg ik de groene Shrek look, waar nog een artikel over komt. Ik droeg namelijk de kleur Hectic van Make Up Store.

9. Favoriete dag van de week?

Sowieso mijn vrije dagen! Ik geniet van mijn vrije dagen. Ik kan zoveel doen, dingen zelf indelen, zonder ergens mee rekening te houden. Ik heb op de vrijdag al vrij, dus ik denk dat ik voor de vrijdag ga. Zo kan ik nog tegen zaterdag en zondag aankijken, en weet ik dat ik nog een heel weekend voor mij heb!

10. Draag je nu nagellak?

Ik draag op dit moment een Snooki kleur, het is een oranje nagellak van L.A. Colors, en daar overheen heb ik de flakes van INGLOT.

Ik geef de tag door aan de volgende bloggers:

 • Ik zou graag de tag teruggeven aan Charlotte, omdat zij het ook echt verdiend! Maar zij heeft mij getagged, wat super lief is, zo weet zij dat ik hem ook aan haar gun!
 • Kavabo; Karen. Het is geen beautyblog, maar een persoonlijke blog. Ik zag hem voor het eerst, en wist meteen dat ik deze bij mijn dagelijkse blog wilde voegen. Ik vond het zo leuk dat zij bij hield welke boeken zij had gelezen, dat was iets waardoor ik haar ben blijven volgen!
 • BeautyFashionSuperDiva’s. Het zijn twee beginnende beautybloggers. Ook ik kom daar langs. Ik vind het leuk om kleine blogs groot te zien worden!

We all love bloggen! 


2 Comments

 • ·•Charlotte•·

  10/07/2011

  Wauw, doe je snel! En wat lief dat je me terug zou taggen :D Enneh…
  Gold is cold. Diamonds are dead. A limousine is a car. Don’t pretend. Feel what’s real. J’adore. J’adore Dior! :D
  (Heb zelf een tijd een sample van J’Adore L’Or gehad, en die is goddelijk!)

  Reply
 • Karen

  11/07/2011

  Wow! En ik lees dan niet eens véél boeken :D Ik ga de tag één van de dagen eens invullen. :D Super :)

  Reply

Geef een reactie