FOTD: Shrek.

Ik houd van de kleur groen, het liefst zo fel mogelijk, zodat hij er goed uitspringt! In combinatie met mijn blauwe ogen knalt het nog erger. Een week geleden heb ik een nieuwe oogschaduw Hectic gekocht, van de Make Up Store. Een geweldige oogschaduw! Ik heb hem al eens eerder gebruikt in een look, maar helaas ging hij snel “creasen.” Dat kwam door de basis die ik had gebruikt.

groene oogschaduw

Deze look was goed gelukt, totdat hij begon te “creasen.” Zo zonde, aangezien ik nog foto’s moest maken. Ik bracht een oogschaduwbasis aan van de Hema, en daar overheen de High Tech Lighter, en daar overheen had ik een cream eyeschadow van de Hema gebruikt. Het is een kleine palette, met vier tinten erin. De lichtste kleur heb ik in mijn binnenste ooghoek aangebracht. Je hebt nog een normale groene kleur, een donkergroene tint, en een roze tint. De roze tint gebruik ik eigenlijk nooit, omdat de kleur niet lekker dekt. Meestal gebruik ik het palletje bij een groene oogschaduw, maar omdat hij zo ging “creasen” heb ik hem bij de volgende weggelaten.

groene oogschaduw

Op deze foto zie je echt de mooie glitters terug, de shimmer komt goed naar boven. Ik moet een nieuwe techniek vinden om de palette te gaan gebruiken. De shimmer is zo mooi!

groene oogschaduw

Bij deze look testte ik ook voor het eerst mijn nieuwe eyelinerpenseel uit, het werkt zo fijn! Je ziet ook dat de eyeliner echt iets toevoegt aan deze ooglook. Het maakt het af, en vooral met de mascara. Ik denk dat nepwimpers bij deze look ook prachtig zullen staan!

groene oogschaduw

Ik heb de wing uit mijn losse pols gedaan, en vond hem goed gelukt! Helaas werkt het niet meer zo soepel, en gebruik ik mijn handige techniek. Verder vind ik de look heel zomers, het doet mij aan een limoen denken, of een cocktail!

groene oogschaduw

Verder heb ik mijn gezicht rustig gehouden door alleen mijn gezichtsbasis op te brengen, en natuurlijk afgemaakt met een mooie dazzleglass genaamd Baby Sparks. Je kan ook een peachy blush aanbrengen, of een peachy lipgloss. Vroeger droeg ik deze look altijd met een peachy lipgloss. Ik kwam op dat idee door Katy Perry, ze draagt de look in haar Hot and Cold clip.

groene oogschaduwSecond face of the day!

De oogschaduw is een tint donkerder, en het lijkt wel alsof de glitters weggevallen zijn door het blenden. Doordat de kleur zo donker is geworden, dat deels komt door de matte 88 Palette die ik heb gebruikt, lijkt hij op Shrek! Toen ik de look had gemaakt was Shrek het eerste wat in mij op kwam. Daarom heb ik de look naar Shrek vernoemd!

Dit is de enige kleur die ik heb gebruikt van de 88 Palette. Ik heb hem in mijn binnenste ooghoeken aangebracht, en wat omhoog gewerkt. Ook heb ik hem aan de onderkant van mijn oog aangebracht, zodat de pigmentatie van de Hectic oogschaduw beter werd.

groene oogschaduw

groene oogschaduw

groene oogschaduw

groene oogschaduw

Je ziet de gouden glitters boven in mijn arcadeboog zitten, en ook onder mijn oog. Op zich kan hier de look wel zonder eyeliner, en je ziet echt dat de kleuren knallen vanwege mijn blauwe ogen. Je kan ook een oranje eyeliner opbrengen, iets wat ook mooi zou staan. Ik hou ervan om met make-up te spelen! Je weet nooit wat er uitkomt, net zoals de Ke$ha look!

groene oogschaduw

groene oogschaduw

En natuurlijk maakt de wing en eyeliner de look weer af! Het maken van een wing gaat steeds beter, en ik pas nu bijna dagelijks mijn truc toe. Het werkt handig, en snel. Ik heb de look gewoon naar een verjaardag gedragen en kreeg veel complimentjes. Ik droeg vroeger vaak dit soort kleuren, dus vele zijn het al gewend. Je moet het gewoon doen! Doe de Shrek!

groene oogschaduw

Bij deze oogschaduw droeg ik de dazzleglass Local Colour, met een subtiele gouden glitter. Het is een mooie fijne gloss, net zoals de andere dazzleglass. Ook heb ik mijn gezicht neutraal gehouden, en er komt nog steeds een artikel over mijn gezichtsbasis.

Draag jij ook wel eens een felle oogschaduw?


One Comments

Geef een reactie