Essence Anti Spot Wash Gel.

Soms wil je gewoon even iets anders gebruiken, als je een vaste routine hebt. Ik gebruik al jaren de reinigingsproducten van de Hema, de facewash is mijn favoriet! Toen ontdekte ik dat Essence ook een reiningingslijn had. Ik zag hem ooit een keer voorbij komen en besloot om naar de winkel te gaan. Bij de Kruidvat was ik aan het zoeken naar de dag- en nachtcrème van Essence. Dat waren de eerste producten die ik had gespot. Ik wist niet zeker of ik de crèmes wel wilde hebben, maar ik kon op zijn minst even ruiken! Mijn huid is droog en zeer gevoelig, ik wilde niet het risico nemen dat ik een verkeerde dagcrème kocht. Naast de dagcrème en nachtcrème stond de facewash! Met trots had ik de Essence Anti Spot Wash Gel in mijn mandje gelegd, en was benieuwd naar het resultaat.

Essence Anti Spot Wash Gel

Het is een vrij grote tube, en de verpakking zelf oogt heel fris. Hij ruikt echt naar een zeep gemengd met een beetje Aloë Vera, mint en alcohol, ergens vind ik ook dat de Face Wash bedorven ruikt. Misschien omdat hij al een tijd in de winkel heeft gelegen, of het is de geur zelf.

Essence Anti Spot Wash Gel

De substantie van de facewash is vrij waterig. Als je de dop openmaakt, glijdt de facewash er meteen uit. Het beste is het om het boven de wasbak te doen, omdat het alle kanten op gaat. De kleur van de facewash vind ik daarnaast wel weer leuk, heel zomers!

Essence Anti Spot Wash Gel

Essence Anti Spot Wash Gel

De facewash van Essence schuimt daar in tegen wel weer heel goed, dat is een pluspunt! De facewash is voor het verwijderen van mee-eters en een diepe reiniging. Een nadeel van de facewash is dat hij mijn huid uitdroogt, natuurlijk heb ik dat wel vaker. Maar ik heb mijn zus hem ook laten testen en we hadden precies dezelfde problemen. De geur, te vloeibaar en dat hij uitdroogt. Misschien is hij te agressief voor ons, maar we hebben wel weer allebei een andere huidtype. Hij reinigt wel goed!

Essence Anti Spot Wash Gel

De Essence Anti Spot Wash Gel is te koop bij de Kruidvat voor €3,99. Als je een vette huid hebt, en niet reageert op andere producten zou je best de facewash kunnen aanschaffen, aangezien hij vrij goedkoop is, kan je hem altijd proberen!

Wat is jouw mening over de facewash?


One Comments

  • Sharon

    18/07/2011

    Misschien iets voor mij en m’n vette huid (:

    Reply

Geef een reactie