FOTD: Wet ’n Wild Knock On Wood.

Palletjes, één oogschaduw kleur, of andere kleine dingen die gevuld zijn met een oogschaduw. Ik heb zoveel oogschaduws van de Hema, Etos, en de DA. De pigmentatie is niet altijd perfect, maar daarmee kan je juist de bruidsmake-up of een mooie nude-look mee maken. Sommige oogschaduws bevatten juist weer veel pigmentatie en knallen uit het palletje! Ik heb er een lades vol van! Het zijn namelijk de beginnende oogschaduws waar ik mee begon, toen ik in de “beautytijd” belandde. Ik kocht de oogschaduws voor mijn 88 Palette, sinds ik de 88 palette heb, gebruik ik ze niet meer. Het is zo zonde, aangezien er mooie kleuren tussen zitten. Ik bekeek de bak, en vond een oogschaduw palletje van Wet ’n Wild. De kleuren zijn vrij donker, en lijken op elkaar. Ik had hem nog maar één keer gebruikt, en besloot om er nog een look mee te maken voordat ik hem afschreef.

donkere makeup

Zoals je ziet is de look vrij donker, ook door de dikke eyeliner. Ik had bij die look nog niet mijn eyelinerpenseel, en gebruikte nog een vloeibare eyeliner + een gelliner. Ook is de wing een stuk dikker dan nu. Ik vind de look wel mooi, het heeft iets kerstachtig. Misschien omdat ik de palette kreeg voor Kerstmis. Ik ben weer blij met de opnieuw uitgevonden palette van Wet ‘n Wild Knock On Wood. Haha, dat vind ik het leukste van make-up, de namen die een palette of lipgloss krijgt!

donkere makeup

Als eerste heb ik gewoon mijn oogschaduwbasis van de Hema opgebracht, en daarna het palletje van Wet ’n Wild Knock On Wood erbij gepakt. Het is een kleine palette, met drie kleuren erin. Je krijgt er een sponsapplicator bij, en een soort kwastje. Wat ik ook zo leuk vond aan het palette vond, was de namen die in de oogschaduw gedrukt waren. In elke oogschaduw stond de plek waar je het op moest aanbrengen, zoals op het ooglid of je arcadeboog. Ik heb mij hier alleen niet aangehouden, omdat het voor mijn doen te donker was.

donkere makeup

Het staat er wel in het Engels, maar het is vrij makkelijk te vertalen. Ik heb de bovenste kleur, die eigenlijk op je wenkbrauwbot moet, net onder je wenkbrauw, op mijn ooglid aangebracht. Ik wilde een lichte kleur op mijn ooglid hebben, maar de kleur was nogal donker. De onderste oogschaduw met “Eyelid” ooglid, heb ik in mijn arcadeboog aangebracht. Ik heb hem goed omhoog geblend, zodat hij overloopt in mijn crèmekleurige highlighter, zoals gewoonlijk. Ook heb ik hem onder mijn oog aangebracht, en vervaagd. Vervolgens hem ik de “Crease”, de middelste oogschaduw in het hoekje van mijn arcadeboog aangebracht. Yea, een kleur die op de juiste plaats zit! Crease betekend arcadeboog, hij zit er niet helemaal in, maar je blend hem vanuit het hoekje, omhoog de arcadeboog in. Ook heb ik deze kleur onder aan mijn oog aangebracht en weer geblend.

donkere makeup

donkere makeup

Nu zit de oogschaduw erop, en heb ik een eyeliner aangebracht, zoals ik al eerder zei kon ik nog niet de techniek die ik nu gebruik. Ook had ik nog geen goede eyelinerpenseel, of een goede vloeibare gelliner. Op zich kan de look ook wel zonder eyeliner, het is maar net hoe fel je hem heb gemaakt. Na de eyeliner, heb ik een wit oogpotlood aangebracht. Ik wilde geen zwart oogpotlood gebruiken, omdat ik dacht dat hij te donker werd. Eigenlijk kan dat wel gewoon! Ik denk dat het heel chic zal staan. Als laatste breng je een laagje mascara aan, of meer. En nu ben je alweer klaar met je ogen!

donkere makeup

Ik vind de kleuren erg apart, iets wat je niet vaak tegen komt. Ik ben zeker van plan om hem vaker te dragen, misschien kan ik hem ook als eyeliner gebruiken, een nieuw idee! Ik gebruik wel vaker oogschaduw als eyeliner. Ik zal binnenkort een artikel schrijven over hoe je dat moet doen, het is vrij eenvoudig.

donkere makeup

Mijn gezicht is gewoon neutraal gebleven. Ik heb een foundation aangebracht in combinatie met de fixeerspray, en daar overheen een gezichtspoeder om alles weer te matteren. Verder nog een bronzer om mijn jukbeenderen te shapen, en de dazzleglass Baby Sparks!

Krijg jij ook een kerst gevoel door deze look?


2 Comments

 • Karen

  15/07/2011

  Ik vind de ooglook super. Kerstgevoel krijg ik niet, maar wel een gevoel van: “wil ik ook!” :)

  Reply
 • Kimberley

  29/07/2011

  Mooie look, je moet dat palette zeer zeker niet afschrijven de kleuren zijn super.

  Reply

Geef een reactie