Volg mij nu op Bloglovin’!

Als je veel blogs volgt, is het een ramp om de lange moeilijke namen te onthouden, maar die zijn dan weer zo leuk! Tegenwoordig zijn er zoveel leuke blogs die je graag bezoekt, maar helaas vergeet je er wel is eentje. Zo zonde! Maar daar is wat op gevonden, Bloglovin’! De naam zegt het al, een blog “loving”, een blog liefhebben, leuk vinden, graag bezoeken en ga zo maar door.

bloglovin

FOLLOW ME!

Op deze website kan je de blogs op de voet blijven volgen door ze aan je “favorieten” toe te voegen. Het is eigenlijk net zoals twitter, maar dan voor het followen van blogs. Het is heel handig als je meer dan tientallen blogs volgt! Elke keer als er een nieuw artikel online komt op de blog die jij volgt en je bezoekt vervolgens Bloglovin’ krijg je daar een update! Zo word je op de hoogte gehouden bij welke blogs een nieuw artikel online staat.

bloglovin

Ik gebruik het nu elke dag en vind het zo makkelijk. Je bent overal up-to-date. Je kan niks missen, zodra je een post niet hebt gelezen, krijg je dat boven in te zien. Als je de post aan klikt, vinkt hij hem af en dan heb je hem gelezen. Doe je dat niet? Dan geeft hij net zoals bij Twitter aan dat er nog een aantal nieuwe berichten zijn.

bloglovin

Tegenwoordig kan je mijn blog, Beauty Koning, ook volgen op Bloglovin! Aan de rechterkant van mijn website staat een “widget”/kolom met daarin; “Follow this blog with Bloglovin!” Klik daar vervolgens op en dan kom je bij mijn Bloglovin’ uit, en dan moet je alleen nog op “Follow” klikken en dan volg je mijn blog! Elke keer als je op Bloglovin’ komt dan krijg je een update als ik iets nieuws heb gepost!

Of je klikt op deze link en dan weer op de “Follow” button!


One Comments

  • Sharon

    18/07/2011

    Dit is echt handig ! Ik ga het gebruiken voor de blogs die ik volg (:

    Reply

Geef een reactie