TALK: GURL GOT SOME NEW BROWS!

Ik verf mijn wenkbrauwen sinds ik in het tweede jaar van schoonheidsspecialiste zit. Ik tekende ze altijd bij, zelfs toen ik mijn haar had geverfd. Ik gebruikte lipliners, oogschaduws, wenkbrauwpotloden en noem het maar op, om de kleur met mijn haar te matchen. Het lukte mij dan ook elke keer om de juiste kleur te vinden. Bij de Hema hadden ze een prachtige roodbruine wenkbrauwpotlood, maar helaas ging die uit het assortiment, net op dat moment dat mijn potlood op was. Zo zonde!

wenkbrauwenIk heb mijn haar zo een 3 à 4 jaar rood gehad en daar hoorde natuurlijk rode brows bij!

Sinds toen ben ik mijn wenkbrauwen gaan tekenen met lipliners gecombineerd met een bruin wenkbrauwpotlood, wat even later weer veranderde in het verven van mijn wenkbrauwen. Toen kwam er een periode dat ik ze met poeder aanzette, en ze niet meer bij tekende met een potlood. Door de poeder was het natuurlijker, en na een aantal maanden liet ik ook de poeder weg. Mijn eyebrows hebben al een mooie vorm van zichzelf, dus ik hoef ze ook niet te epileren.

wenkbrauwenEen periode dat ze heel dik waren aangezet, met een potlood en een oogschaduw uit mijn 88 Palette. Hier had ik nog mijn fake grill!

Toen ik er helemaal niks meer aan deed, was het heel raar. Hierdoor had ik meer tijd in de ochtend, ook dat is nu in beslag genomen door mijn oogschaduw, maar ik had zo een tien minuten meer tijd over. Ik wilde altijd dat het perfect zat en kon daar echt wel uren mee bezig zijn. De ene keer zat het meteen goed en de andere keer weer niet. Je herkent het vast wel! Wenkbrauwen geven ook je gezicht een karakter.

wenkbrauwen Hier zette ik mijn wenkbrauwen aan met ook een lichtere oogschaduw uit mijn 88 Palette.

wenkbrauwenHier werd het al een stuk minder.

wenkbrauwen

wenkbrauwenHier tekende ik mijn wenkbrauwen soms nog bij als ze wegvielen in een make-up look.

wenkbrauwenOp deze foto heb ik mijn wenkbrauwen niet bijgetekend. Ik heb ze wel geverfd, maar dat was al meer dan één week geleden.

wenkbrauwenDit is een look na de Marilyn Monroe look. Door haar wenkbrauwen ben ik geïnspireerd om mijn wenkbrauwen ook zo te gaan tekenen!

wenkbrauwen

wenkbrauwenHier heb ik mijn wenkbrauwen goed aangezet, heel zwaar, intens, met de oogschaduw van INGLOT! Ik vind dit echt wauw. Helaas zijn ze te donker voor overdag, maar ik ga op zoek naar een lichtere tint.

wenkbrauwenEen crazy picture!

Dit was de look die ik vandaag op had. Hier zijn de wenkbrauwen een stuk lichter, en niet zo intens. Ik houd ervan om met mijn make-up te experimenteren, gewoon op zoek naar nieuwe dingen! Je leert er veel van, je leert nieuwe technieken, nieuwe ideeën en je weet nooit wat er uitkomt. Bij mij kwam er in ieder geval nieuwe wenkbrauwen uit!

Ik ben van plan om mijn brows tegenwoordig zo te gaan tekenen, maar niet iedere dag. Gewoon voor de afwisseling. Het moet natuurlijk ook bij de look passen die ik heb aangebracht. Daarnaast heb ik om sommige dagen dat ik al snel te veel make-up op mijn gezicht heb, of soms dat ik gewoon een extra iets toevoeg. Je zal de wenkbrauwen vast wel weer een keer zien verschijnen!

Teken jij je wenkbrauwen ook bij? Verf je ze? Of doe je er niks aan?


4 Comments

 • ·•Charlotte•·

  17/07/2011

  Wat netjes allemaal! Pfoe, daar zou ik nooit het geduld voor kunnen opbrengen… Zelf doe ik niks aan mijn wenkbrauwen, behalve epileren en ’s ochtends even kammen. Heb namelijk mooie volle en donkere wenkbrauwen van mezelf :)

  Reply
 • jelkje

  17/07/2011

  Wauwh wat zijn jouw wenkbrauwen netjes geepileerd!

  Reply
  • Beauty Koning

   17/07/2011

   Haha, dank je wel! Maar ik epileer mijn wenkbrauwen niet. Dit is mijn natuurlijke vorm. :D

   Reply
 • Kimberley

  29/07/2011

  Ik zet ze altijd aan met wat poeder en een heel klein beetje oogpotlood. Anders valt mijn ooglook helemaal weg. Ik vind je wenkbrauwen echt heel erg mooi, vooral in de Marilyn Monroe look.

  Reply

Geef een reactie