Catrice Crystal Clear Gloss Stick.

Ik heb jullie al eens eerder in een artikel verteld dat ik graag de gekste dingen koop. Van leuke potjes lippenbalsems tot één van de gekste boeken waar rare dingen in staan vol met humor. Ik ben best vatbaar voor de Japanse uitvindingen, zij verzinnen echt aparte dingen en soms nog erg handig!

Catrice Crystal Clear Gloss Stick

 

Om weer terug te komen op het beauty gebied, ik had de lipstick al eens voorbij zien komen op een blog. Toen ik hem zag, was ik verliefd! De lipstick zelf is heel apart, waardoor ik hem meteen op mijn lijst zette. Natuurlijk heb ik het over de Crystal Clear Gloss Stick van Catrice!

Catrice Crystal Clear Gloss StickAan de onderkant kan je al een beetje zien welke kleur het is.

Er zijn in totaal twee kleuren, oranje en rood. Ik heb voor de oranje lipstick gekozen, omdat ik die lekkerder vond ruiken. Ja, ze ruiken ook! Hij ruikt vrij sterk naar iets zoetig, met sinaasappels. De lipstick is zelf is..

Catrice Crystal Clear Gloss StickTransparant!

Catrice Crystal Clear Gloss Stick Catrice Crystal Clear Gloss Stick

Omdat de lipstick transparant is komt er niet veel kleur vanaf. Je moet hem opbouwen in laagjes, zo kreeg ik meer kleur op mijn lippen. De lipstick voelt heel zacht aan, en de smaak proef je niet echt in je mond. Als je niet van een geparfumeerde producten houdt, of misschien wel allergisch bent, dan is deze niet aan te raden.

Catrice Crystal Clear Gloss StickJe ziet wel een oranje gloed met een lichte gloss.

Catrice Crystal Clear Gloss Stick

Catrice Crystal Clear Gloss Stick

Zoals je ziet is hij heel subtiel en kan hij bij elke look. Ik denk dat hij ook heel mooi zal staan in combinatie met de Shrek look! Groen en oranje is een perfecte combinatie. De Catrice Crystal Clear Gloss Stick is te koop bij de Kruidvat voor €3,99.

Heb jij ook een enorme zwak voor make-up gadgets? Of van die rare make-up items die iets unieks hebben?


One Comments

  • Sharon

    18/07/2011

    Hey zo grappig dat de lipstick doorzichtig is, maar het is dus meer een gloss dan een echte lipstick toch? :P haha

    Reply

Geef een reactie