MAKE UP STORE Microshadow Colibri.

Shame on me, ik was weer eens te vinden in de Make Up Store, in Amsterdam. Het is en blijft een geweldige winkel en ik vind de service top! Daarnaast kan je gewoon je gang gaan en dat is wat ik belangrijk vind bij een winkel, en dan voornamelijk een make-up winkel. Het is leuk om advies te krijgen of een product, of meer informatie over verschillende dingen, maar het beste is gewoon om lekker rustig rond te kijken, en je eigen ding doen.

MAKE UP STORE Microshadow Colibri

Ik had afgesproken dat ik maar één oogschaduw mee mocht nemen, wonder boven wonder heb ik mij netjes aan de afspraak gehouden! Ik heb een Mircoshadow meegenomen, in de naam Colibri. Het is mijn eerste Mircoshadow, en ook weer een aparte knalkleur! Zoals ik altijd zeg: “Hoe feller, hoe beter!”

MAKE UP STORE Microshadow ColibriDe kleur is vaag zichtbaar bij de “M”.

MAKE UP STORE Microshadow ColibriTada, de Colibri!

De kleur neigt naar turquoise toe, maar hij is ook weer lichtgroen, meer de algen kleur. Als ik in de winkel ben, bedenk ik mij ook alvast waarmee ik de kleur kan combineren. Kan dat niet, dan laat ik hem nog wel eens liggen, maar ik heb een prachtige oogschaduw bij Inglot gekocht. Van de oogschaduws komen nog een review! Dus ik nam de oogschaduw met trots mee. Ik heb de look nog niet gemaakt, maar ben er benieuwd hoe de kleuren bij elkaar passen. Dit is een matte oogschaduw en de oogschaduw van Inglot is een shimmer.

MAKE UP STORE Microshadow Colibri

MAKE UP STORE Microshadow Colibri

Over naar de swatches! Ik kon niet wachten om hem thuis te swatchen, best raar, omdat ik het ook gewoon in de winkel doe. Ik ben altijd blij met mijn aankopen. Hij lijkt heel stug, maar de oogschaduw lijkt wel op een creamy oogschaduw. Hij is gewoon in een poeder vorm, maar hij smeert zo fijn! De pigmentatie is ook perfect en er komt vrij snel al veel van af.

MAKE UP STORE Microshadow Colibri

MAKE UP STORE Microshadow Colibri

Aan de linkerkant heb ik hem één keer goed geswatched, en aan de rechterkant heb ik hem licht over mijn vinger over mijn hand gehaald. Zo zie je dat er al veel pigment vanaf komt. Ik maak er binnenkort een FOTD van met de Inglot oogschaduw! Ben benieuwd wat eruit komt. De Mircoshadow Colibri is verkrijgbaar bij de Make Up Store in Amsterdam, voor €16.

Waar doet de Colibri jou aan denken?


2 Comments

 • happyannanas

  06/03/2012

  Wauw, mooie oogschaduw..
  Heey, dat tijdschrift wat eronder ligt (Cosmogirl geloof ik?) heb ik ook. Nou, das niet zo’n wonder, maar ik heb een foto van een mascara gemaakt met die achtergrond, lippen op de catwalk ofzo. Ik zie het steeds opduiken op blogs..

  Reply
  • Beauty Koning

   07/03/2012

   Haha ja, volgens mij wel! Het brengt afwisseling in foto’s op dit moment gebruik ik daar de Glamour voor. :)

   Reply

Geef een reactie