FOTD: Bruine smokey eyes.

Face of the day! Face of the daaay! Face of the daaaaay! Het is weer eens tijd voor een nieuwe face of the day. Ik vind het heerlijk op nieuwe looks te maken, en dan voornamelijk extreme looks. Bij deze look heb ik in totaal maar twee kleuren gebruikt! Ik moet eerlijk toegeven dat ik een mooie naturel look wilde maken, maar ik schoot uit. Toen veranderde ineens alles en dit is uiteindelijke resultaat!

bruine smokey eyes

Ja, een naturel look is hier ver in te zoeken. Ik heb in totaal één bruine oogschaduw gebruikt, die oogschaduw van INGLOT! Je kan zoveel kanten op met deze oogschaduw. Als je hem licht aanzet, heb je een neutrale look, zet je hem iets heftiger aan, word de kleur veel intenser en daardoor veranderd je look al snel. Ik heb ook mijn wenkbrauwen met dezelfde oogschaduw getekend. Verder heb ik een oogschaduw van MAC “Blanc Type” gebruikt. Hier komt nog een review over!

bruine smokey eyes

Om al eerste bij de ogen te beginnen. Heel simpel bruin en een crèmekleurige oogschaduw. That’s it! De magic is blenden! Ja, daar komt ook nog steeds een artikel over. Als je goed de oogschaduw in elkaar laat overlopen, is het al een heel ander gezicht.

bruine smokey eyes

Natuurlijk ben ik begonnen met een oogschaduwbasis, ik gebruik nog steeds de oogschaduwbasis van de Hema. Daarna heb ik over mijn hele ooglid + arcadeboog + onder mijn wenkbrauw de crèmekleurige oogschaduw aangebracht. Dep de oogschaduw erop, blend hem goed bij je wenkbrauw. Vervolgens breng je de bruine oogschaduw aan in je arcadeboog, meestal stop je in het midden, maar nu breng je hem helemaal aan tot aan je binnenste ooghoek. Blend hem goed naar binnen en omhoog. Breng ook de bruine oogschaduw aan onder je oog, en weer blenden! Herhaal dit zo vaak als je wilt, wil je hem donkerder hebben? Meer aanbrengen. Is hij te donker? Blenden!

bruine smokey eyes

Ik heb na de oogschaduw mijn wenkbrauwen getekend. De ene doet dat wel, en de andere niet. Sinds ik een nieuwe techniek heb voor het tekenen van mijn wenkbrauwen ben ik verliefd! Daarna heb ik een zwart oogpotlood op mijn waterlijn aangebracht, en goed tussen mijn wimpers. Als laatste wimpers krullen, als je dat doet, en dan de mascara! Je ogen zijn nu klaar.

bruine smokey eyes

Mijn gezicht is zoals gewoonlijk rustig gebleven. Ik heb mijn foundation + groene concealer aangebracht met de fixeerspray. Ik heb sinds kort een nieuwe foundation, god I love it! Hier komt ook nog een review over. Het is precies mijn kleur! Na mijn foundation breng ik mijn poeder aan met een poederkwast. Mijn jukbeenderen shapen!

bruine smokey eyes

Een lipgloss om het af te maken, en je raadt het al, de dazzleglass Baby Sparks! Ja, ik geef het toe. Ik ben verslaafd aan de dazzleglasses van MAC. Het blijft een prachtige lipgloss, die lang houd op mijn lippen. Dat is gewoon een onmogelijke missie, maar de dazzleglass flikt het hem gewoon!

bruine smokey eyes

De look bestaat uit twee oogschaduws, geen eyeliner, geen lipstick, heel simpel. Doordat ik mijn ogen al vrij extreem heb opgemaakt, althans een stuk donkerder dan normaal, heb ik mijn lippen rustig gehouden. Je kan ook nog nepwimpers aan de look toevoegen, omdat je geen eyeliner op hebt! I love it!

Draag jij weleens smokey eyes?


6 Comments

Geef een reactie