Visitekaartjes voor BEAUTY KONING!

Ken je het gevoel dat je op een pakketje wacht dat zo snel mogelijk moet binnenkomen, omdat je er zo nieuwsgierig naar bent? Gewoon een bestelling waar je op wacht, die binnen moet komen. Het duurt allemaal veel te lang, terwijl hij al eerder is verzonden. Ik heb dat altijd als ik een bestelling plaats, ik kan nooit wachten totdat hij binnen is! Dit keer had ik het nog erger dan normaal!

vistaprint

Yea, eindelijk zijn mijn visitekaartjes gearriveerd! Ik kon niet wachten om ze te laten maken, laat staan ze in ontvangst te nemen. Ik wilde dat ze perfect waren, en dat zijn ze ook geworden. Ik wilde ook dat zodra je de kaartjes ziet meteen weet waar het over gaat. De visitekaartjes moesten ook naar mij worden ingedeeld, dus het moest bij mij passen.

vistaprint

vistaprint

vistaprint

Ik heb ze in een normaal formaat genomen, zo passen ze overal in en neem je ze makkelijker mee. Als je het kaartje ziet weet je meteen dat het met beauty te maken heeft! Ik vond het vrouwelijke poppetje aan de zijkant zo leuk, en ook de komkommers aan de bovenkant. Het mooiste wat op het kaartje staat, ook al staat er zoveel moois op Maar het mooiste vind ik toch wel het woord; Hoofdredactrice! Het klinkt zo chic! Ik vind het zo netjes klinken. Dat is ook echt iets waar ik trots op ben, dat ik mijn eigen blog heb, met geweldige bezoekers!

vistaprint

Bij de visitekaartjes hoort natuurlijk een mooi visitekaartjeshouder! Hij is van zilver, en is super stevig! Hij heeft het al een aantal dagen overleefd, en het is heel eenvoudig. Het doosje gaat makkelijk open en sluit goed. Ook kan je er een flinke stapel kaartjes in kwijt!

vistaprint

vistaprintNaast de visitekaartjes en de houder kreeg ik er een stempel bij!

Zoals ik al eerder heb verteld, ik houd gewoon van gekke dingen. Ook al is dit niet zo gek, maar hartstikke cool! Ik kan overal mijn naam achter laten, je ziet dit vaak op kantoren voorbij komen. Je kan het gebruiken bij het versturen van pakketjes, of het in ontvangst nemen van iets. Het is ook leuk om gewoon op random dingen je naam te drukken!

vistaprint

vistaprint

De visitekaartjes hebben ook een achterkant! Als je het kaartje vasthoudt, zie je ook de achterkant. Ik heb de letters extra vergroot, zodat je het goed kan zien! Ik ben echt blij met mijn visitekaartjes, het is weer een stap in de goede richting! Het is altijd handig om een kaartje mee te krijgen, maakt niet uit in welke winkel je bent, vaak neem je een kijkje. Je bent toch nieuwsgierig naar wat je hebt “meegekregen!”

Heb jij weleens bij Vistaprint besteld?


3 Comments

 • Sharon

  22/07/2011

  Super cool! Nu kan je gewoon kaartjes uitdelen! Ik wil er ook eentje hebben (:

  Reply
 • Sterre

  25/07/2011

  mooi!

  Reply
 • Mevo

  13/10/2011

  super gaaf!
  Ik heb voor mijn mama ze ook daar besteld, tis echt een top service! op zondag had ik ze besteld en woensdag al binnen! Zonder extra te betalen!

  Reply

Geef een reactie