Marilyn Manson Meets Cynthia.

Een nieuwe beroemdheid of artiest meets Cynthia! Ik besloot om eens even de daredevil uit te hangen, en dat heeft mij een stuk van mijn wenkbrauw gekost. Vandaar dat hij online moest, dat moest gewoon. Ik vond het zo zonde dat ik hele hapjes mis uit mijn wenkbrauw, en één big one. Maar gelukkig heb ik sinds kort nieuwe wenkbrauwen, haha! Om terug te komen op het onderwerp, het is een artiest. Ik was bezig met het afvinken van een aantal dingen en ineens kwam het in mij op. De look is vrij extreem, zijn (Ja, het is een hij!) muziek is vaak in het nieuws vanwege zijn songteksten, zijn make-up zit vaak perfect en hij draagt een Grill. Heb je al een idee over wie ik het heb?

Marilyn Manson

Ja, een totaal ander iets! Ik miste alleen nog de contactlenzen, maar verder lijkt hij er best op toch? Marilyn Manson staat voornamelijk bekend om zijn witte huid, althans foundation, zijn lipstick zit ver boven zijn liplijn en hij draagt extreme oogmake-up. I like it! Vaak draagt Marilyn Manson een grill. Een Grill is een sieraad voor je tanden, het is een bitje wat je in kan doen. Je kan een Grill vergelijken met een gouden tand. Het lijkt op elkaar, alleen bij een gouden tand kan je hem er niet uithalen. Dat geldt wel voor de Grill. Een Grill zit ook om meerdere tanden. Hij kan om je voortanden, maar ook om de hele boven of onderkant.

Marilyn MansonZilverfolie doet wonderen!

Aangezien Marilyn Manson geen wenkbrauwen heeft, moest ik de mijne zien weg te werken. Op Youtube had ik een aantal filmpjes gevonden waar ze hen wenkbrauwen wegwerkten met een pritt stift, lijm! Je brengt het laag voor laag aan, goed laten drogen en vervolgens zijn ze verdwenen. Het is heel raar om ineens geen wenkbrauwen meer te hebben. Kan je nagaan hoe zoiets je gezichtsuitdrukking kan veranderen! Ik heb hier geen foto’s van gemaakt, omdat het niet echt een mooi gezicht was.

Nadat ik de wenkbrauwen had weggewerkt begon ik met het schminken van mijn gezicht. Ik heb een witte schmink gebruikt, ooit nog van Halloween, helaas dekte deze niet zo goed. De eerste laag ging al moeilijk, de tweede, derde, vierde, vijfhonderdste, het werd gewoon niks. Zo zonde! Ik heb hem overal gelijk proberen te maken, maar het lukte mij niet. Ik moest de verhouding met de schmink en het water in balans houden, en als ik te vaak over deze plek heen ging vervaagde de oude lagen schmink. Ook zie je de lagen lijm terug op de foto. De basis ging zo moeilijk.

Omdat de basis er zo slecht op zat heb ik de foto’s bewerkt. Jup, dit is de allereerste keer dat ik mijn foto’s heb bewerkt. Ik heb het voornamelijk gedaan zodat je mijn wenkbrauwen niet meer kon zien en de vlekken in de schmink. Je ziet alsnog de wenkbrauwen, maar een stuk minder! Ik heb de helderheid en het contract veranderd.

Marilyn Manson

Naast de schmink en de wenkbrauwen is het overigens goed gegaan. Marilyn Manson heeft verschillende looks en blauwe oogschaduw met paarse lippen en roze jukbeenderen is daar één van.

Ik heb maar één blauwe shimmer kleur gebruikt, en die goed geblend. Als eerste heb ik hem op mijn ooglid aangebracht, vervolgens in mijn arcadeboog en toen ben ik goed gaan blenden. Zorg ervoor dat hij omhoog is geblend en naar je binnenste ooghoek toe. Daarna breng je ook de oogschaduw aan onder je oog en blend je deze naar beneden. Niet te ver, maar tot de helft van je “wallen.” Vervolgens blend je de oogschaduw naar je buitenste ooghoek aan. Nu ben je klaar met de oogschaduw. Na de oogschaduw heb ik een blauw oogpotlood aangebracht op mijn waterlijn.

Marilyn Manson draagt ook nepwimpers, dus die kwamen er ook aan te pas! Ik heb eerst mijn wenkbrauwen gekruld, vervolgens mascara aangebracht en toen de nepwimpers. Ik heb geen nepwimpers gebruikt, maar wimperstukjes. Dat zijn kleine stukjes nepwimpers die je tussen je eigen wimpers kan plaatsen voor een natuurlijker effect. Ik vind het zelf ook makkelijker!

Zijn lippen zijn overdreven, dat vind ik zo leuk! Ik houd van volle lippen, binnenkort leg ik in één van mijn artikelen uit hoe je je lippen groter kan laten lijken. De lippen van Marilyn Manson zijn goed aangezet met verschillende donkere lipsticks. Aangezien de look paarse lippen had, heb ik die terug laten komen. Ik heb de lipstick aangebracht met een kwastje en vervolgens met de lipstick zelf.

Natuurlijk moeten we de felroze jukbeenderen niet vergeten. Zijn jukbeenderen springen ondanks de oogschaduw er toch uit, geweldig! Omdat ik altijd bronzer gebruik en nooit een blush heb ik een oogschaduw uit de matte 88 Palette gebruikt. Het ging vrij moeilijk vanwege de schmink, maar het effect werd er wel mooi door. Voornamelijk ook omdat het zo lekker afsteekt van de witte kleur.

En om de look helemaal af te maken de Grill! Ik heb gewoon een stuk zilverfolie gebruikt om de Grill te maken. Ik heb twee stukjes in lange repen gescheurd en die om mijn tanden gevouwen. Pas wel op voor je vullingen, je krijgt nogal een “chemische reactie” in je mond. Zorg ervoor dat je je tanden in het zilverfolie terug ziet en probeer de meeste vouwen eruit te strijken.

Ik vond het zo leuk om de look te maken, was dol enthousiast totdat het eraf moest. Ik wilde de look nog een aantal keer namaken, aangezien de basis niet goed was wilde ik hem opnieuw maken. Ik moest mijn gezicht schoonmaken en mijn wenkbrauwen losweken. Het losweken verliep niet zoals verwacht. Het was een hel! Doordat het niet wilde losweken en ik de stukjes er moeilijk van af kreeg trok de lijm allemaal haren mee. Bij één wenkbrauw mis ik een hele hap! Gelukkig teken ik mijn wenkbrauwen bij op de Marilyn Monroe manier, maar als nog. Zo zonde! Ik wil wel vaker dit soort looks maken, maar dan wel met wenkbrauwen!

Als Marilyn Manson een dagje ziek is, zou ik dan voor hem kunnen invallen?!


2 Comments

 • tessa

  23/07/2011

  wauw dat heb je goed nagemaakt
  en die folie echt slim bedacht

  Reply
 • Nathalie Dussel

  26/07/2011

  Coole foto’s cynt! Leuk gedaan o/

  Reply

Geef een reactie