Diadermine Lift+.

Kan jij je soms ook zo erg aan iets irriteren in je gezicht? Ik heb dat met mijn wenkbrauwen. Geen één wenkbrauw is gelijk. In sommige periodes vind ik het helemaal niet erg, maar dan ineens weer wel! Ik heb er over na gedacht om te gaan liften, alleen dat is wel een hele ernstige zaak. Het zijn van die kleine irritatiepunten waar je tegen aanloopt, totdat ik de Diadermine Lift+ uitvond!

Diadermine Lift

De verpakking is vrij groot, maar het gaat om de kleine gouden capsules in het midden. Ik zag het een paar weken geleden terug in de schappen van de Meeuwsen liggen. Ik wilde het gewoon een keer proberen, kijken of je het verschil echt zag. Ze zeggen ook vaak dat het “tussen je oren zit” als je zoiets gebruikt. Ik wilde wel een serum gaan aanschaffen, maar tot nu toe heb ik nog niet de geschikte serum gevonden.

Diadermine Lift Diadermine Lift

Diadermine Lift

De gouden capsule bevat een liftend serum, dat zorgt ervoor dat je gezicht word gelift. Je kan hem aanbrengen op je gezicht en je hals meenemen, maar je kan het ook aanbrengen op de plekken dat “gelift” moet worden. Ik heb hem alleen op mijn gezicht aangebracht en natuurlijk goed op mijn wenkbrauw! Ik gebruikte het zeven dagen lang, elke avond bracht ik het op. De volgende ochtend voelde mijn huid wel gevoed aan, het was totaal niet droog. Ook niet een uur nadat ik het had opgebracht. Ik zou de serum ook zo gebruiken voor een nachtcrème.

Diadermine Lift

Zoals de verpakking het zegt, je draait de capsule aan het uiteinde open, en masseert je het goed in. De serum is vrij dik van structuur, en de kleur is iets lichter als de verpakking. De geur is vrij sterk en die is niet echt aangenaam.

Ik vind de serum erg fijn, maar of hij echt werkt is de vraag. Ik zag wel verschil in mijn wenkbrauwen, maar ik weet niet of dat door de serum komt. Verder vond ik de serum wel heel voedend, ik hoefde daarna geen crème meer te gebruiken. Ik merkte ook aan mijn huid dat het beter in zijn vel zat, daarom heb ik de capsules nog een keer gekocht! De Diadermine Lift+ zijn verkrijgbaar bij de Meeuwsen voor €5,29.

Gebruik jij een serum? Welke gebruik je?


2 Comments

Geef een reactie