Nagelwielen voor swatches van eBay!

Elke week lak ik mijn nagels in een nieuwe kleur, van groen tot rood, en van rood tot paars. Vaak gebruik ik mijn Konad-set voor de leuke nail-art en anders gebruik ik de Flakkies van Inglot, hier komt overigens nog een review over. Om terug te komen op het onderwerp, ik lak mijn nagels altijd in de avond. Waarom? Ik heb dan de tijd ervoor en hoef er geen rekening mee te houden dat mijn nagels nat zijn, aangezien ik daarna toch ga slapen. Ik lak ze twee tot drie uur van te voren, maar dan zijn ze nog niet hard genoeg om het drama van je dekbed te overleven. Totdat de nagelwielen in de brievenbus vielen, wat stonden die toch lang op mijn wishlist!

nagelwielen

nagelwielen

Nagelwielen vind je voornamelijk in winkels, bij de nagellakken. De kleuren zijn geswatched op de nagels en zo zie je hoe de kleur op je nagel staat. Dit is echt zo handig! Ik heb de nagelwielen op eBay besteld, helaas zijn er twee tijdens het vervoeren gebroken, maar dat is het risico wat je loopt als online besteld. In totaal zaten er tien in het plastic zakje voor maar $4!

nagelwielen

nagelwielen

Dit is een nagelwiel, er zitten zo een twintig nagels op één wiel. Je kan ongeveer twintig verschillende nagellakken swatchen, daarnaast kan je ze ook gebruiken voor het oefenen van nail-art!

nagelwielen

Zoals je ziet zit er echt een nagel op die je moet lakken. Ik had verwacht dat het lakken van de nepnagel heel moeilijk zo gaan, maar wat is dat makkelijk zeg! De eerste keer verliep het vrij stroef, maar het is zo leuk om de nagellak erop te swatchen. Zelf vind ik het handig voor in mijn stash, zo weet ik precies welke kleuren ik in mijn bezit heb.

nagelwielen

nagelwielen

Hier heb ik een nagel gelakt met twee laagjes, het werk perfect! De lak van de H&M Soaked in Purple dekt goed, zowel op de nepnagel als op mijn echte nagel. Verder heb ik geen last van luchtbellen of kreukels in de nagellak. Hier kan de nagellak ook niet chippen en blijft het lang in een goede staat.

De vraag is nu “hoe weet je nou welke kleur dat is?” Boven de nagel, dat staat nog niet op de foto, heb ik een “1” geschreven. Ik nummer ze allemaal, en die nummers schrijf ik op in een boekje, dat boekje bewaar ik goed en daar komen al mijn nagelllakswatches in te staan. Ook schrijf ik een letter op de nagelwiel, zodat ik weet welke het is en hem met gemak kan terugvinden. Echt een aanrader voor het maken van swatches!

Gebruik jij de nagelwielen al?


One Comments

  • Karen

    30/07/2011

    *op verlanglijstje neerschrijf*
    Na vakantiewerk ga ik dit kopen ! Met 2 en een klets nagelwieltjes kom ik momenteel al toe, maar ik vermoed dat die stash nog groter wordt :P

    Reply

Geef een reactie