MAC Eyeshadow Blanc Type.

Een review die ik jullie een tijdje geleden al heb beloofd, de MAC oogschaduw. Zoals jullie weten gebruik ik mijn 88 palette elke dag, is het niet voor de kleur van mijn wenkbrauwen, dan gebruik ik de witte oogschaduw als highlighter. Helaas is die al een aantal maanden op en was ik naar de kleur daaronder overgestapt, ook die raakte al bijna op en begon ik hem met de kleur daaronder weer te mengen. De drie kleuren zijn op, of bijna op, dus moest ik een nieuwe matte highlighter gaan zoeken!

MAC Eyeshadow Blanc Type

De witte oogschaduw vond ik te “hard” worden voor mijn gezicht en ik was meer aan de crèmekleurige oogschaduw daaronder gewend. Ik gebruikte de oogschaduw zowel onder mijn wenkbrauw en op mijn ooglid. Ik heb al vaker in mijn looks laten zien dat de crèmekleurige oogschaduw mijn basis is. Ik moest dus geen shimmer hebben, maar een mooie matte oogschaduw die goed dekte. Totdat ik in de MAC Store stond, ik zag hem en wist meteen dat het die ging worden!

MAC Eyeshadow Blanc Type

Ik stuitte op de MAC Blanc Type, een mooie matte oogschaduw! Ik testte hem in de winkel, hij dekte perfect. Hij past precies goed bij mijn huid, niet te donker en niet te licht. Daarnaast past hij perfect bij de andere oogschaduws, soms heb je nog wel eens dat er een rare ondertoon naar boven komt, maar dat is dus niet het geval!

MAC Eyeshadow Blanc Type

MAC Eyeshadow Blanc Type

MAC Eyeshadow Blanc Type
Zoals je ziet is de kleur heel compact, maar dat merk je niet als je hem aanbrengt op je penseel.

MAC Eyeshadow Blanc Type

Achter op de oogschaduw zit een magneet, bij MAC heb je hetzelfde als Inglot, een “Freedom System.” Je kan een palette kopen waar in totaal vier oogschaduws in kunnen, ook kan je de oogschaduw in een “potje” kopen, net zoals bij Make Up Store, maar dit kost een paar euro duurder.

MAC Eyeshadow Blanc TypeTada, netjes bij de andere!

MAC Eyeshadow Blanc TypeDe palette is aardig beschadigd, althans er zitten veel krassen op + een lege oogschaduw! Ik heb hem al een aantal jaar en boven in de rechterhoek zat een super mooie highlighter genaamd White Frost, die ik elke dag droeg, vandaar dat hij zo snel op ging!

MAC Eyeshadow Blanc TypeHier heb ik hem geswatched, maar je ziet hem heel licht.

MAC Eyeshadow Blanc TypeHier heb ik hem op mijn ooglid aangebracht, mijn arcadeboog en onder mijn wenkbrauw.

MAC Eyeshadow Blanc Type

Ik heb gewoon mijn andere oogschaduws gebruikt, en dit is het resultaat! De kleur dekt goed, komt mooi naar voren en hij blijft dezelfde kleur, ondanks het blenden. Ik gebruik de oogschaduw elke dag, als ik hem niet op mijn ooglid gebruik, gebruik ik hem wel onder mijn wenkbrauw! Ik vind het een superaankoop! De oogschaduw Blanc Type is verkrijgbaar bij de MAC Store in Amsterdam, voor €11,50, maar ook in de webshop van Douglas.

Shop jij bij MAC?


Geef een reactie