Christina Aguilera Meets Cynthia!

Het is leuk om een look na te maken, zo leer je nieuwe technieken en natuurlijk nieuwe looks die je kan dragen. Ik vind het geweldig om een artiest, beroemdheid of een celeb na te maken. Tot nu toe heb ik Marilyn Monroe, Ke$sha en Marilyn Manson nagemaakt. Twee totaal verschillende looks, maar geweldig om te doen, Christina Aguilera Meets Cynthia!

Ik ben een American Football fan, daarnaast ben ik een trotse Ajax-supporter, maar het liefst kijk ik naar de football wedstrijden van The Green Bay Packers, daarom kan ik niet wachten totdat het nieuwe seizoen begint! Je werkt langzamerhand aan naar de grote wedstrijd toe, bij ons is dat de Champion League, WK of EK, maar in Amerika is dat de Superbowl. De Superbowl is altijd rond het einde van januari of het begin van februari. Je hebt veel reclames, optredens van bands en ook het volkslied van Amerika. Dit jaar mocht Christina Aguilera het volkslied zingen. We kennen haar nog van de “Dirty-periode” en nu straalt ze als een mooie blondine op het podium. Haar make-up viel mij meteen op, laatst moest ik daar ineens aan denken, idee!

Christina Aguilera draagt vaak de Marilyn Monroe-look, hij lijkt er heel erg op! Alleen haar oogmake-up is een stuk lichter, daarnaast verandert ze haar lipstick in verschillende felle kleuren. Je ziet haar het meest met de rode lippen en de winged eyeliner rondlopen.

Zoals je ziet mijn ogen heel rustig en heb ik een winged eyeliner op. Ik houd van de winged eyeliner! Ik ben begonnen met oogschaduwbasis, dit voorkomt dat de oogschaduw niet in je “lijntjes” gaat zitten, de oogschaduw op zijn plek blijft zitten en de kleur komt beter uit. Daarna heb ik de High Tech Lighter Platina in mijn ooghoeken aangebracht en onder mijn wenkbrauw voor een mooie highlighter.

Vervolgens heb ik de crèmekleurige oogschaduw Blanc Type van MAC gebruikt, die heb ik onder mijn wenkbrauw aangebracht en op mijn ooglid. Ik heb hem van boven naar beneden geblend, zodat ik een lichte basis in mijn arcadeboog had. Ik heb de oogschaduw van NYX gebruikt, genaamd Fame. Het is een crèmekleurige oogschaduw met een roze ondertoon. De ondertoon in de oogschaduw is echt prachtig, ook zit er een shimmer in. Fame heb ik in mijn arcadeboog geblend, goed naar binnen vanwege de overloop van de volgende oogschaduw. In mijn binnenste ooghoeken heb ik een witte highlighter van NYX gebruikt, genaamd Ultra Pearl Mania White.

Ik heb de Fame over laten lopen in de Ultra Pearl Mania White. Hierdoor verlicht je de blik weer, door harde lijnen in je make-up verhard je je gezichtsuitdrukking. Over de Fame heb ik de oogschaduw uit het 88 palette gebruikt. Ik heb mijn penseel er zachtjes ingedrukt en hem afgetikt. Nu zit er echt heel weinig aan je penseel, voorzichtig breng je hem in de buitenste ooghoeken aan, en blend je hem naar binnen toe. Hierdoor creëer je een arcadeboog.

 Na de donkere kleur heb ik er nog een keer de Fame op aangebracht en hem naar beneden geblend. Onder mijn oog heb ik ook de 88 palette gebruikt, heel licht de onderkant aangezet. Vervolgens heb ik mijn winged eyeliner aangebracht, een wit oogpotlood, wimpers gekruld en mascara op gedaan!

Door de High Tech Lighter creëer je een open look en omdat je de highlighter er nog een keer aan toevoegt oogt dat nogal raar, meer als een witte vlek, maar als je hem voorzichtig blend dan veranderd het hele plaatje!

De wenkbrauwen heb ik een stuk lichter gemaakt, omdat haar wenkbrauwen alleen zijn aangezet. Ze zijn in vorm gebracht en netjes in model. Ik heb dezelfde kleur gebruikt die ik ook in mijn arcadeboog heb aangebracht. Ik heb nog een keer de crèmekleurige oogschaduw onder mijn wenkbrauwen aangebracht.

Mijn gezichtsbasis heb ik gewoon normaal gehouden! Groene concealer, foundation van Bourjois(Hier komt nog een review van), afgepoederd, bronzer basis en een bronzer! Heel simpel, maar toch veranderd er heel wat. Ik heb de jukbeenderen goed aangezet, wat Christina ook altijd heeft en mijn lippen laten spreken.

Mijn lippen zijn rood, met een subtiele gloss. Marilyn Monroe heeft vrij matte lippen en Christina Aguilera komt elke keer weer terug met haar mooie rode lipgloss! Het knalt zo lekker. Ik heb een lipliner van MAC gebruikt, genaamd Redd. Eerst heb ik mijn cupidoboog getekend en vervolgens de rest, daarna heb ik mijn lippen ingekleurd. De lipgloss die ik heb gebruikt komt van NYX, genaamd Cherry. Een mooie rode lipgloss die wat doorzichtig is, maar door de lipliner zie je dat nauwelijks!

Ik wilde ook mijn haar krullen, maar omdat ik het twee dagen terug geverfd heb en het nog lekker zacht + gevoed is heb ik dat gelaten. Ik heb de look ook al afgelopen maandag gemaakt, maar dat was in de avond. Helaas werd het al snel donker, voordat ik mijn hele haar had gekruld(Dat duurt uren!) was het al schemerig.

Hier is de look ook een stuk donkerder, vanwege de lichtval. Daarom had ik hem donkerder gemaakt.


Ik ben van plan om deze look vaker te gaan dragen, aangezien hij ook voor overdag kan. Ik kan hem nog veranderen om hem donkerder te maken. Ook kan ik nog mijn lipstick aanpassen in bijvoorbeeld roze of blauw, haha!

Het was leuk om de look een keer na te maken, zo zie je maar weer dat ik iets nieuws heb gevonden. Stiekem doet het mij ook denken aan de geweldige wedstrijd! Dat was zeker een pluspunt, een leuke herinnering aan de look. Elke keer als ik hem maak, moet ik daar aan denken. Helaas kon ik niet in Amerika zijn tijdens de wedstrijd, maar dat staat nog zeker op mijn wishlist, de Superbowl bijwonen!

Yea, een geslaagde look?


4 Comments

 • Sharon

  31/07/2011

  Ja geslaagd ! En ik moet even zeggen die 2 laatste foto’s vind ik echt heel mooi van je gezicht ! Cynt is model (:

  Reply
 • Linn

  05/08/2011

  Wauw, mooi gedaan!

  Reply
 • Carien

  11/08/2011

  I love it!

  Reply
 • maaike

  15/02/2012

  mooi ik ga het echt gebruiken!

  Reply

Geef een reactie