HOW TO: Darkness.

In het begin van mijn website heb ik al eens de look gemaakt, maar nooit online gezet. De foto’s waren nog niet “photo proof” voordat ik het fotograferen van looks onder de knie had, heb ik aardig wat oogschaduws versleten, maar ik kwam de foto’s weer tegen op mijn computer en besloot om het nog een keer te proberen! Kijk mee naar de fototutorial van Darkness!

darkness makeup

darkness makeupAls eerste begin je met een oogschaduwbasis, ik gebruik die van de Hema. In de oogschaduwbasis zit al een subtiele glitter, maar die zie je niet terug als je de matte oogschaduw er overheen aanbrengt. Vervolgens breng je een matte crèmekleurige oogschaduw aan op je ooglid, je arcadeboog en onder je wenkbrauw. Zo creëer je een basis. Ik heb de crèmekleurige oogschaduw Blanc Type van Mac gebruikt.

darkness makeupVervolgens heb ik mijn Zoeva Nude Palette gepakt en romige, donkere crème aangebracht in mijn arcadeboog. Niet ver, alleen aan de buitenkant.

darkness makeupIk heb de oogschaduw nog niet geblend, maar een taupe oogschaduw aangebracht. Ook aan de buitenkant van mijn arcadeboog, wel iets meer naar binnen toe.

darkness makeupOp deze foto heb ik hem geblend en een koele bruine oogschaduw aangebracht. Ik heb de oogschaduw iets lager aangebracht, maar nog steeds in de buitenste ooghoek.

darkness makeupBij de chocoladebruin ben ik goed gaan blenden. Ik heb de oogschaduw naar buiten, boven en deels naar binnen geblend. Je hebt nu een goede basis, een mooie arcadeboog en diepte.

darkness makeupHier kan je goed de vorige stappen zien. Een mysterieuze bordeaux kleur met een mengelmoes van zwart met glitter heb ik precies hetzelfde gedaan, alleen is de kleur een stuk donkerder, waardoor je het beter ziet.

darkness makeupHier heb ik de oogschaduw goed geblend, pas op dat je niet te ver naar binnen gaat. Dat moet pas later. Je kan het altijd corrigeren de crèmekleurige oogschaduw die je hebt gebruik, of een andere kleur. Daarnaast kan je het altijd proberen te blenden met een schone blendingbrush.

darkness makeupHier zie je de bruine tinten weer terug komen in de oogschaduw, ik heb de paarse oogschaduw goed geblend, de donkerpaarse oogschaduw bevat een rode glitter.

darkness makeupHier heb ik hem naar binnen geblend.

darkness makeupHier zie je de glitters pas goed + de donkerpaarse oogschaduw. Je ziet goed hoe hij naar binnenloopt.

darkness makeupHier heb ik nummer 5 nog een keer aangebracht, daardoor wordt de look intenser.

darkness makeupVervolgens heb ik nummer 5 ook onder mijn oog aangebracht. Zorg dat hij aansluit met je arcadeboog.

darkness makeupDaarna heb ik een wit oogpotlood aangebracht. Hierdoor lijken je ogen groter, ook oogt je blik frisser.

darkness makeupVervolgens heb ik een winged eyeliner aangebracht, met de papier techniek.

darkness makeupTada!

darkness makeupAls laatste heb ik mijn wimpers gekruld en mascara opgebracht.

darkness makeup

Mijn gezichtsbasis is zoals altijd neutraal, groene concealer, foundation in combinatie met de fixeerspray, af gepoederd en mijn jukbeenderen geshaped! Ik ga binnenkort eens kijken of ik een blush kan vinden die bij mij past, aangezien ik ze nooit gebruik. Hier komt nog een artikel over! Verder heb ik een lipgloss van 160 van MNY op. Hij lijkt op de dazzleglass Baby Sparks van MAC!

Natuurlijk kan je de look nog heftiger maken door er nepwimpers aan toe te voegen, dat staat echt gorgeous! Ook kan je een zwart oogpotlood gebruiken en je kan je arcadeboog schetsen met een zwarte oogschaduw!

Heb je ooit een look nagemaakt? Ben je het van plan? Stuur je foto door naar cynthia@beautykoning.com en heb jouw minute of faaaaame!


2 Comments

 • Diederike

  31/07/2011

  wauw, ik vind jouw how-to’s zo lekker uitgebreid.
  I love it!!!!
  THANKS.

  Reply
 • robinvalentine♥

  31/07/2011

  wauwww heel erg mooi!

  Reply

Geef een reactie