Bourjois Healthy Mix Foundation.

Ik kan moeilijk een geschikte foundation vinden, omdat ik zo bleek ben. Ik heb ook een gele ondertoon in mijn huid zitten, dat scheelt weer, aangezien de meeste foundation een gele ondertoon bevatten, maar om de kleur te vinden is toch weer een helse klus. Ik kom vaak met een te donkere foundation thuis, terwijl hij in de winkel perfect was! In winkels hebben ze een andere lichtval dan thuis, buiten of in een andere omgeving, vandaar dat de kleur altijd veranderd.

Bourjois Healthy Mix Foundation.

Een tijdje geleden was ik in de Meeuwsen, ik had nog een cadeaubon van mijn verjaardag, en besloot om die eens lekker te gaan verbrassen! Je kent die shopdrift was wel. Ik was op zoek naar een nieuwe foundation, omdat de andere op was gegaan. Ik swatchte verschillende foundations, maar er kwam er eentje goed uit de test!

Bourjois Healthy Mix Foundation

Wonder boven wonder heb ik een foundation gevonden die precies mijn kleur is! Ik swatchte hem op mijn hand en je zag hem nauwelijks zitten. Mijn zus heeft hem ook in haar bezit en vertelde vol trots hoe goed de foundation was. Vaak als ik de foundation niet goed kan zien loop ik ook naar buiten voor een andere lichtval, maar hij dekte perfect! Ik had hem meteen in mijn winkelmandje gegooid, en was benieuwd of hij thuis ook zo goed was.

Bourjois Healthy Mix Foundation

De foundation zit in een pompflacon, zelf vind ik dat fijner werken. Het is hygiënischer en je krijgt de juiste hoeveelheden. Vaak als het in een tube zit, pak ik teveel, dat is zo zonde. Ook kan je bij deze foundation zien wanneer hij op is, elke keer als je het pompje gebruikt, gaat de onderkant omhoog en zo kan je de hoeveelheid zien.

Bourjois Healthy Mix Foundation

Bourjois Healthy Mix Foundation

Ik heb hem al meerdere keren gebruikt en hij werkt zo fijn! Hij gaat niet “creasen”, blijft lang zitten en ik heb niet het gevoel alsof ik foundation op heb. Althans, geen dikke laag. Ik vind de foundation heel licht aanvoelen en de geur is zo lekker. Je ruikt heel licht een zomers geurtje, als je hem op je gezicht aanbrengt, ruik je het niet meer. Het is niet dat de geur overheerst.

Bourjois Healthy Mix FoundationZoals je ziet is de foundation echt heel “smooth.”

Bourjois Healthy Mix FoundationTada, je ziet hem nauwelijks!

Bourjois Healthy Mix Foundation

Ik heb de foundation ook al in verschillende looks op gehad, ook heb ik hem gebruik in het artikel hoe ik mijn gezichtsbasis aanbreng. Ik ben zeer te vrede over de foundation en ben van plan om hem opnieuw te kopen als hij op is. De Bourjois Foundation Healthy Mix is verkrijgbaar bij de Douglas voor €14,95.

Heb jij de foundation? En wat is jouw mening?


3 Comments

 • robinvalentine♥

  01/08/2011

  ik heb de concealer ervan, vind de collectie erg fijn!

  Reply
 • Kimberley

  01/08/2011

  Ik vind het altijd zo lastig om een goede kleur uit te kiezen. Ik ben zelf ook erg bleek maar misschien dat ik deze weleens in de winkel uit ga proberen.

  Reply
 • Sabine

  23/08/2011

  Ik gebruik deze ook, in cobinatie met de concealer, geweldig! Hiervoor gebruikte ik nauwelijks foundation om dezelfde reden als dat jij moeilijk een goede kon vinden: je zag het altijd zitten of je voelde het zitten… Bij deze niet!

  Reply

Geef een reactie