MNY Lipgloss 160 + 565!

Een hele tijd geleden, ik bedoel een hele lange tijd geleden, oktober 2010 kwam er een nieuw make-upmerk naar Nederland toe, althans toen kon je het vinden in de schappen bij Etos. Het was toen de tijd een echte trend, een budgmetmerk met een goede kwaliteit. De oogschaduws, lipglosses en de nagellakken waren steeds uitverkocht! Laatst besloot ik mij eens aan twee lipglosses te wagen!

MNY Lipgloss

De lipglosses bevatten een lichte geur, niet echt aanwezig, maar je ruikt hem wel. Ze zijn vrij klein dat is ook te zien op de foto, hij bevat 5 ml. De kleuren verschillen nogal met elkaar, aan de linkerkant staat de 160 en aan de rechterkant de 565. Ik vind de dop echt gaaf! Een leuk, maar toch stoer bloemetjesmotief met een kroon, blaadjes en lippen.

MNY Lipgloss

MNY Lipgloss

De MNY lipgloss 160 bevat een gouden glitter, waardoor hij bijna elke look kan! Persoonlijk vind ik hem iets weg hebben van de dazzleglass Baby Sparks, maar hij is niet zo plakkerig. Dat hebben beide lipglosses, ze plakken niet, althans niet veel. Ook heeft de lipgloss een gewoon applicator en smeert hij fijn.

MNY LipglossDe swatches, de 160 zit aan de rechterkant.

MNY Lipgloss

MNY LipglossMNY Lipgloss 160.

Zoals je ziet heeft de lipgloss een subtiele glans en de glitters erin zijn een beetje veranderd qua kleur. De kleur neigt nu naar paars, blauw met een gouden ondertoon, geweldig! Ik heb de lipgloss al een aantal keer gebruikt en heb geen last van een allergische reactie, wat natuurlijk super goed is!

MNY LipglossAan de linkerkant bevindt zich de lipgloss 565.

MNY Lipgloss

In de winkel was het een mooie lichtroze lipgloss, totaal niet trashy, maar zoals ik al eerder heb verteld, de belichting in de winkels is tricky. Ik heb wel vaker een “miskoop” gehad door het licht, maar toch nam ik de lipgloss mee. Ik geef toe, misschien was het niet helemaal mijn kleur, maar ik vond hem zo mooi! Ik heb hem in mijn winkelmandje gedaan en toen ik thuis was, je raadt het al, trashy! Je hebt soms een lipgloss of lipstick die totaal niet bij je past, dat had ik bij deze lipgloss. Ik heb hem een aantal keer op gehad, maar kwam nooit verder dan de badkamer, wat een afschuwelijke kleur. Soms moet je een product een aantal keer testen met verschillende looks, lagen en andere technieken om te kijken of het anders kan. Dat had ik ook met deze lipgloss! Ik breng hem heel licht aan, waardoor de kleur niet zo intens word, nu draag ik hem met trots!

MNY Lipgloss

MNY LipglossMNY Lipgloss 565.

Het is zo een ander gezicht, hier heeft de lipgloss gewoon een mooie roze glans, en niet zo een trashy-look. Beide lipglosses bevatten een normale applicator, waardoor je makkelijk je lipgloss kan aanbrengen. Ik had niet verwacht dat de lipglosses zo fijn waren! Stiekem vind ik ze beide mooi, en zien jullie ze vast wel vaker terug in looks! De MNY lipglosses 160 en 565 zijn verkrijgbaar bij de Etos voor €2,99.

Heb jij producten van het budgetmerk?


4 Comments

Geef een reactie