MAC Select Sheer Pressed NW20.

Zoals jullie weten kan ik moeilijk een foundation vinden, vanwege mijn bleke huidskleur. Sinds kort heb ik de perfecte foundation gevonden, het is een wonder! Maar niet alleen door de foundation werd ik oranje, ook door de poeder die ik gebruikte. Ik gebruikte echt jarenlang de gezichtspoeder van de Hema gebruikt, echt perfect! Maar als je steeds verder in je “make-upjaren” wil je dat alles klopt, natuurlijk in het begin ook, maar dan heb je nog niet zoveel verstand er van. Iedereen begint onderaan, het is onmogelijk om meteen alles op elkaar af te stemmen. Zo had ik dit met mijn foundations, poeder en ook met mijn oogmake-up. Het is gewoon oefenen, oefenen en nog eens oefenen!

MAC Select Sheer Pressed NW20

Om weer terug te komen bij het onderwerp, gezichtspoeder! Ik was op zoek gegaan naar een goede, matterende gezichtspoeder. Zelf vind ik het fijn als mijn gezicht mat is, maar je hebt ook mensen die juist van de “gezonde glow” houden. Daarnaast wilde ik ook dat er een “kleur” in zat, en geen transparante poeder. Een transparante poeder zie je niet zitten, maar hij matteert je gezicht wel en hij fixeert je foundation. Bij MAC werd ik supergoed geholpen, kreeg twee vragen, wat ik zocht, of hij transparant moest zijn en ze had meteen de goede poeder te pakken!

MAC Select Sheer Pressed NW20MAC Select Sheer Pressed NW20.

MAC Select Sheer Pressed NW20

De verpakking van MAC, daar heb ik niks op aan te merken! Het is altijd goed ingepakt, kan tegen een stootje en het is handig. Daarnaast vind ik het heel chic ogen en het leuke is dat de meeste dingen hetzelfde zijn, of op elkaar lijken.

MAC Select Sheer Pressed NW20

MAC Select Sheer Pressed NW20

Bij de gezichtspoeder zit ook nog een spiegeltje, dat is handig voor onderweg. Je kan dan gewoon bijpoederen op de plekken waar je glimt! Bij de poeder zit ook nog een poederspons inbegrepen, ook dat is handig voor onderweg. Ik breng mijn poeder aan met een poederkwast, persoonlijk vind ik dit mooier, en makkelijker.

MAC Select Sheer Pressed NW20

MAC Select Sheer Pressed NW20

Ik heb een lichte kleur genomen, aangezien ze meteen de juiste kleur pakte, heb ik niet tussen de andere kleuren gekeken. Ik neem aan dat dit de lichtste is, misschien is er nog wel eentje die nog lichter is, maar een geweldige kleur! Hij dekt prima, geen last van een “cakeface”. Ik breng hem van boven naar beneden aan en hij zit meteen perfect!

Ik gebruik de gezichtspoeder al een aantal weken, hij zit dus ook in mijn FOTD’s en How To’s. Op die foto’s kan je goed zien dat hij het matteert en geen “poedergezicht” veroorzaakt. Ik ben van plan de gezichtspoeder zeker opnieuw te kopen als hij op is, dat zal nog wel even duren! De MAC Select Sheer Pressed NW20 is verkrijgbaar bij de MAC Store, in Amsterdam voor €23,50.

Welk gezichtspoeder gebruik jij?


One Comments

  • Marijke

    04/08/2011

    Het is dat ik nog drie nieuwe Catrice compact powders uit de oude collectie heb liggen, maar anders was ik zeker voor zo’n Mac Pressed Powder gegaan!

    Reply

Geef een reactie