H&M Nagellak: Soaked in Purple en H&M Hello Kitty!

Een aantal weken terug heb ik een artikel geschreven over nagelwielen, super handig! Ik heb nog nooit over een nagellak geschreven aangezien mijn technieken zich moeten verbeteren, daarnaast vind ik het ook leuk om ze op de nagelwielen te swatchen! Het is echt geweldig om te doen. Op dit moment ben ik bezig met het verbouwen van mijn kamer, dus een swatch op mijn handen zit er niet in, vandaar de H&M Nagellak op nagelwielen!

H&M nagellak

Ik heb er aardig wat tijd in moeten steken, zo een anderhalf uur, voordat ik één wiel af had! Het gaat in het begin wat moeilijk, aangezien jij je eigen nagels bent gewend. De oppervlakte is veel groter en daardoor heb je meerdere lagen nodig. Bij de meeste heb ik zo een twee à drie laagjes gebruikt en bij sommige wel vijf. Het verschilt natuurlijk ook per nagellak, bij de 16 merk je dat de nagellak haast niet dekte, maar met zeven laagjes pakte hij hem goed! Helaas zijn ze niet meer zo mooi toen ik ze had gelakt, vanwege de verbouwing, maar ik ben super blij met mijn aankoop! Op naar de eerste twee nagels.

H&M nagellakIk heb besloten om elke keer twee nagels te gaan reviewen, ik heb de nagellakken expres niet op volgorde gelakt zodat er elke week een nieuwe nagellak online staat!

H&M nagellakSoaked in Purple.

Om gewoon bij het begin te beginnen, nummer 1. Een donkerpaarse kleur van de H&M! Ik had gehoord dat de nagellak van de H&M een rotkwaliteit had, een reden waardoor ik ze niet wilde kopen, maar toch waagde ik mij eraan. Het viel mij meteen op dat ze mega veel kleuren hadden, en daarnaast zijn ze lekker cheap!

H&M nagellak#1.

H&M nagellak

De nagellak genaamd, Soaked In Purple, ook wel 36 genoemd, is een mooie donkerpaarse kleur met een glans. Op de eerste foto zie je ook nog een paars die mat is, wat een verschil! Ik vind dat glans zowel mat beide prachtig is. De Soaked in Purple lakt echt superfijn! Ik had niet verwacht dat de kwaliteit zo goed was van de H&M. Hij begon pas na enkele dagen te chippen, wel met een topcoat op. De nagellak Soaked in Purple is verkrijgbaar bij de grotere H&M’s voor €3,95.

H&M nagellakHello Kitty 36.

Naast de spullen van Hello Kitty hing er ook twee nagellakjes tussen, geweldige kleuren! Ik houd van felle nagellak, die lekker aanwezig is, het geeft mij een vrolijk gevoel. Ik vind het ook fris ogen, daarnaast ziet het er toch verzorgd uit. Het is één van mijn favoriete nagellakken!

H&M nagellak#2.

H&M nagellak

Ook deze nagellak lakte zo fijn, geen bellen, geen klonten en na twee laagjes dekte hij volledig. Op zich kan hij ook met één laagje, maar een tweede was net mooier. Ik heb op beide nagels geen topcoat aangebracht, maar toch zie je de glans!

H&M nagellak

Ik sta versteld van de geweldige kwaliteit en ben van plan om nog meer nagellak in te slaan! Je hebt zoveel keus, daarnaast zijn ze goedkoop en de kwaliteit is goed. De H&M Nagellak Soaked in Purple is verkrijgbaar voor €3,95 en de Hello Kitty nagellak voor €2,95, beide nagellakken zijn te koop bij de grotere filialen van de H&M!

Heb jij H&M nagellakken in bezit?


7 Comments

 • Kimberley

  05/08/2011

  oh wat schattig dat hello kitty lakje!
  nagelwieltjes zijn altijd handig!
  zit er zelf ook aan te denken om er een paar aan te schaffen!

  Reply
 • Charlotte

  05/08/2011

  Wat een leuke kleurtjes!
  ik ben jaloers op die nagelwielen. die wil ik ook.
  waar heb je het besteld?
  leuke lakjes<333 hello kitty! ♥

  xx

  Reply
 • Diederike

  05/08/2011

  Met nagellak ben ik zo hebberig!!
  Ben zooo benieuwd naar die andere kleurtjes, en je hebt gelijk felle kleurtjes zijn “DE BOM”.
  Daar word ik ook vrolijk van!!

  Reply
 • Rosan

  05/08/2011

  Die Hello Kitty is mooi! En ben benieuwd naar nummer 14 denk ik?
  Ik kan mijn nagels ook niet zo mooi lakken :’) Ik ben veel te wild en ongeduldig denk ik haha.Dit is dan wel een handig alternatief!

  Reply
 • robinvalentine♥

  05/08/2011

  die hello kitty nagellak is ZO cute!

  Reply
 • Sharon

  06/08/2011

  Die nagelwielen zijn echt zo handig ! Ik wil er ook een. Het ziet er zo proffesioneel uit als je dat hebt :P Ik moet maar weer is nieuwe nagellakjes kopen, krijg helemaal zin erin om mijn nagels nu te doen (:

  Reply

Geef een reactie